UFC

Dana White otkrio: Planira se borba između Conora McGregora i Michaela Chandlera!

McGregor i Chandler

 Bjpenn
Zvuči kao dosta zanimljiv meč, a sigurno tu ima nešto kad Dana govori o tome

Jutros je Dana White potvrdio još jednu veliku vijest! Naime, Conor McGregor bi se u svom sljedećem meču trebao boriti protiv Michaela Chandlera, no nije poznato kada bi se taj eventualni meč mogao dogoditi.

Conor se nije borio još od UFC 261 priredbe i poraza od Dustina Poiriera prilikom čega je i slomio nogu te je bio prisiljen otići na dužu pauzu i operaciju noge, no već je mjesecima u treningu. No, van je USADA-inog protokola u koji bi trebao ponovno ući početkom 2023., tako da prije polovice godine sigurno neće doći do ovog meča.

Michael Chandler je naravno bio jedan od mnogih boraca koji su prozivali McGregora, a izgleda da je odluka pala na njega. Pomalo je zbunjujuća stvar onda Conorovo nabijanje kilaže ako neće ići u velter kategoriju, no vjerojatno postoji razlog za to.

‘‘Mislim da nisam najlakša borba koju Conor može prihvatiti. No, definitivno sam najveća borba za njega. Mislim da kad god Conor McGregor uđe u kavez napravi velike brojeve bez obzira na sve, poštujem ga i htio bih ga vidjeti da se vrati i možda ja budem taj tip.‘‘, rekao je Chandler nakon UFC 281 priredbe i poraza protiv Dustina Poiriera.

S obzirom da je McGregor u posljednje vrijeme dobio jako puno mišićne mase, očekivalo se kako će se boriti u velter kategoriji kada se napokon vrati borbama. No ukoliko će se boriti protiv Chandlera, to bi značilo da se radi o lakoj kategoriji. Mada ne sumnjamo da bi Chandler prihvatio tu borbu i u kategoriji više.

Linker
30. travanj 2024 03:29