UFC

Dana White otkrio planove za Chimaeva: ‘Ako pobijedi Burnsa, Colby Covington je sljedeći‘

Colby Covington i Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Predsjednik UFC-a ima jasan plan za talentiranog Čečena

Pobjedom nad Gilbertom Burnsom, Khamzat Chimaev napravio bi velik skok u poretku izazivača. Čečen je trenutno 11. izazivač velter kategorije, dok je njegov protivnik Gilbert Burns na drugom mjestu. Chimaev se u slučaju pobjede nada ''title shotu'', ali čini se kako će mu biti potrebna još jedna pobjeda.

UFC i Dana White obećali su Leonu Edwardsu napad na pojas koji je u vlasništvu Kamarua Usmana, a Chimaev nije borac koji voli dugo čekati i nema sumnje kako bi radije prihvatio još jedan meč, nego čekao da Edwards i Usman odrade svoju borbu.

Predsjednnik UFC-a Dana White, gostovao je u ''The Pat McAfee Showu'' gdje je otkrio kakvi su planovi promocije, ako Chimaev uspije sutra pobijediti Burnsa.

''Ukoliko Khamzat Chimaev pobijedi ovaj vikend, vidimo ga protiv Colbyja Covingtona u idućem nastupu. U perfektnom svijetu, ako se sve odigra kako treba, volio bih vidjeti Khamzata protiv Colbyja. Naravno, ako Khamzat pobijedi u subotu navečer.'', objasnio je White.

Borba Chimaeva i Covingtona zasigurno bi bila velika za promociju. Oba borca vole ''trash talk'', a uzmemo li u obzir stilove kojim se bore te činjenicu da se radi o dvojici fantastičnih boraca, radi se o meču koji se jednostavno ne propušta.

Gilbert Burns s druge strane ponovno je podcijenjen i mnogi već gledaju što je sljedeće za Chimaeva. Nema sumnje kako takve stvari samo dodatno motiviraju ''Durinha'' koji će dati sve od sebe da zaustavi ''hype''. Bila bi to nevjerojatno slatka pobjeda za Burnsa, ali težak posao ga čeka, tu nema dileme.

Linker
27. travanj 2024 06:23