UFC

Dana White potvrdio: Alexander Volkanovski će sljedeći napasti titulu lake kategorije!

Alexander Volkanovski

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Nije poznato kada bi se to moglo dogoditi, ali sigurno će biti veliki spektakl

Do najiščekivanijeg eventa i borbe ove godine ostalo je četiri dana, a upravo je taj UFC 280 priredba koja će nam dati odgovore na neka pitanja. Ono najvažnije među njima jest svakako tko će zasjesti na tron lake kategorije nakon gotovo pola godine koliko je kategorija bez prvaka.

Charles Oliveira i Islam Makhachev napokon će se susresti u Abu Dhabiju i obračunati se za pojas jedne od najatraktivnijih kategorija u UFC-u. Još od sedmog mjeseca kad je borba najavljena raspravlja se tko će, kada i na koji način doći do pobjede, no ne sumnjamo kako će cijeli event opravdati ‘‘hype‘‘ koji ga prati.

Jedna od najvrućih tema oko subotnjeg ‘‘main eventa‘‘, osim naravno glavnih aktera, jest i pitanje zamjena. Još ljetos je Dana White potvrdio da će to biti Alexander Volkanovski iako su izgleda slično obećavali i Beneiu Dariushu. Vjerojatno se i u UFC-u nadaju da potrebe za zamjenama neće biti, ali sinoć je Dana White potvrdio da će Volkanovski svakako biti sljedeći na redu za pojas u lakoj kategoriji:

‘‘Da, to ima smisla, svakako ima smisla‘‘, kratko je odgovorio u intervjuu za Barstool Sports kada su ga pitali oko toga.

Alexander Volkanovski je u trenutno posljednjem nastupu pobijedio Maxa Hollowayja i obranio pojas perolake kategorije gdje je ponovno pokazao o kako strašnom borcu se radi. Meč protiv bilo koga od subotnjih zvijezda bi sigurno bio spektakularan, a ne sumnjamo kako će Volkanovski iz prvih redova pomno pratiti što će se događati.

Linker
05. svibanj 2024 15:02