UFC

Dana White ‘primirio‘ Topuriu: ‘Odličan je borac, ali mora još puno toga dokazati. Nema iskustva u velikim mečevima‘

Dana White, Ilia Topuria

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia, Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Topuria itekako ima puno toga za dokazati, a Volkanovski mu je prva velika prepreka koju želi prijeći

Vjerujemo da je mnogo onih koji s nestrpljenjem iščekuju ovaj vikend i UFC 298 priredbu. Gledat ćemo dosta odličnih borbi, ali glavne zvijezde večeri će ipak biti prvak Alexander Volkanovski i njegov izazivač Ilia Topuria. Odličan posao radi Topuria kada je u pitanju promocija borbe, no mnogi mu to zamjeraju.

Već mjesecima Toopuria najavljuje veliku pobjedu nad Volkanovskim, a na Instagram profilu si je već napisao da je prvak perolake kategorije. Dana White je rekao kako smatra Topuriu strašnim borcem, ali da isto tako ima puno toga za dokazati.

‘‘Kada pogledate imena, kada vidite koga je on sve pobijedio i što je bilo na liniji, mislim da Topuria još uvijek nema takav rezime. Može imati ne znam kakvu statistiku, ali realnost je da nema iskustvo velike borbe. Ovo će mu biti prva. Prvo veliko ime i prva velika borba. Koliko god bio strašan borac, i dalje ima puno za dokazati‘‘, rekao je Dana Kevinu Ioleu.

‘‘Nisam siguran oko njegovog prozivanja McGregora. Slušajte, mislim da ima puno toga za dokazati. Kada ste neporaženi i kada nikada niste okusili poraz, to je način na koji trebate razmišljati i takav mentalni sklop trebate imati. No, vidjet ćemo kako će se sve odigrati u subotu navečer‘‘, dodao je.

Topuria itekako ima puno toga za dokazati, a Volkanovski mu je prva velika prepreka koju želi prijeći. Dana je u pravu kada kaže da mu je ovo prva velika borba, a kako će se snaći u cijeloj toj situaciji, saznat ćemo već ovoga vikenda.

Linker
23. travanj 2024 06:16