UFC

Dana White prokomentirao Stricklandov ‘napad‘ na ‘Izzyjevog‘ fana: ‘Preuveličao je tu priču, nije tako ozbiljno‘

Dana White

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
UFC-ov predsjednik osvrnuo se na navodni incident jednog od aktera glavne borbe večeri na UFC 293 eventu

Sean Strickland u intervjuu za Fox Sports Australia prepričao je podosta zanimljivu situaciju koja je privukla pažnju MMA javnosti. Naime, UFC-ov izazivač za titulu u srednjoj kategoriji navodno je udario muškarca u Sydneyju koji je iskazao podršku njegovom protivniku Israelu Adesanyi.

‘‘Boom, ravno u trbuh. Jedan dan sam u Australiji i već sam počinio fizički napad. Prvotno, mislio sam da tip dolazi kako bi me zatražio da se fotografiramo. Ja volim fanove, ali ukoliko želite doći do mene i pričati sranja, udarit ću vas kao što bih udario bilo koju osobu koja se tako ponaša.‘‘, rekao je Strickland, a taj nepoznati muškarac navodno je Stricklandu dobacio:

‘‘Adesanya će te razvaliti.‘‘

Sean je u nastavku razgovora izjavio kako će se zahvaliti tom tipu ako ga ponovno sretne, a zahvalu će mu uputiti jer muškarac koji je zadobio udarac nije podnio nikakvu prijavu protiv američkog MMA borca.

Nedugo poslije nakon što se proširila Stricklandova izjava, Dana White održao je konferenciju za medije, a zapravo se radilo o konferenciji za medije nakon DWCS eventa. Naravno da je medije zanimao Whiteov osvrt na Stricklandov navodni incident, a UFC-ov predsjednik pojasnio je kako situacija zapravo uopće nije ozbiljna kako se čini.

‘‘Znate li odakle su došle vijesti da je on udario navijača? Da, došle su od njega (Stricklanda). On je preuveličao tu priču i zapravo se šalio. Nema nikakvih problema između njega i tog fana. Ulazeći u cijelu ovu priču, znao sam kako će ovaj tjedan izgledati. Da, pripremili smo se na sve ovo i sada imamo ljude oko Stricklanda koji će se pobrinuti da više ne udara ljude u trbuh, čak i ako se radi o šali.‘‘, poručio je White.

Nedugo poslije, Sean Strickland također je gostovao na konferenciji za medije, a UFC-ov borac potvrdio je da situacija nije bila ozbiljna.

‘‘Šalio sam se i bilo je zabavno. Nasmijao sam se zbog svega toga, ali znate mene, moram činiti prave stvari.‘‘, ukratko se Sean osvrnuo na navodni ‘‘incident‘‘.

Ne sumnjamo da UFC-ovi čelnici strahuju kad god se Strickland pojavi u javnosti i pribojavaju se da ne izgube glavnu borbu večeri na UFC 293 eventu. Sve smo bliže samom eventu i nadamo se da Strickland neće nekakvom glupošću ugroziti svoj nastup u Sydneyju.

Linker
20. svibanj 2024 23:05