UFC

Dana White reagirao na prozivku Mackenzie Dern: ‘To bi mogla biti zabavna borba, ona je u dobroj poziciji!‘

Mackenzie Dern

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Dern je ovim trijumfom došla do svoje osme pobjede unutar UFC-a

Mackenzie Dern prošli je vikend pružila jedan od najboljih nastupa u dosadašnjoj karijeri kada je vrlo dominantno svladala Angelu Hill jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon te borbe, Dern je prozvala bivšu dvostruku prvakinju u slamka kategoriji Rose Namajunas, tvrdeći da joj je to trenutno prioritet broj jedan te da bi to bila sjajna borba i za nju i za fanove.

Na press konferenciji nakon priredbe, novinari su upitali Danu Whitea kakvo je njegovo mišljenje o toj borbi te planira li ju održati, na što je on odgovorio potvrdno te da mu taj meč ima smisla i potencijala.

"Ne znam, ali to mi se čini jako zabavna borba. Mackenzie je u jako dobroj poziciji nakon večerašnjeg nastupa, nikada nije izgledala bolje nego u ovom nastupu, nije moglo bolje od ovoga, jedino da je uspjela završiti Hill. Sve je moguće što se tiče nje, vidjet ćemo", kazao je.

Dern je ovim trijumfom došla do svoje osme pobjede unutar UFC-a te se vratila na pobjedničke staze nakon poraza većinskom odlukom od Yan Xiaonan u listopadu (10. mjesec). Nakon što je prošla kroz brojne promjene u osobnom i profesionalnom životu, Dern vjeruje da je spremna podići stvari na višu razinu izazivajući bivšu prvakinju.

Namajunas (11-5, 9-4 UFC) izgubila je naslov prvakinje u slamka kategoriji protiv Carle Esparze na UFC-u 274 prošle godine. Osim što se borila protiv Gillian Robertson na Fury Pro Grappling 6 u prosincu (12. mjesec), Namajunas nema zakazanu borbu.

Čini se da White misli da bi meč bio dobar, ali prerano je znati može li ispuniti želje subotnje pobjednice za njezinu sljedeću naslovnu borbu večeri. Šefu UFC-a se svidio njen performans u kavezu, što bi moglo poslužiti kao dobar nagovještaj za njezino uparivanje u budućnosti.

Linker
26. travanj 2024 04:32