UFC

Mackenzie Dern nakon pobjede prozvala Rose Namajunas: ‘To mi je prioritet broj jedan‘

Mackenzie Dern i Charly Arnolt 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedi
Rose Namajunas nije nastupila od petog mjeseca prošle godine kada je izgubila titulu Carle Esparze, a to joj je bio i jedini meč prošle godine

Mackenzie Dern je noćas pružila jedan od najboljih nastupa u dosadašnjoj karijeri, a vrlo dominantno je svladala Angelu Hill jednoglasnom odlukom sudaca. Iako se trenutno nalazi u nezavidnoj životnoj poziciji jer je u procesu razvoda braka, plus joj trener nije bio prisutan u kampu, Dern je ipak pobijedila i to na jedan vrlo dominantan način.

Bio je ovo povratak Mackenzie na pobjedničke staze nakon poraza od Xiaonan Yan u desetom mjesecu prošle godine, a odmah je nakon noćašnjeg meča Dern imala jedno ime na pameti. Bivša prvakinja Rose Namajunas je njena iduća meta, a Mackenzie je na press konferenciji rekla:

‘‘Pratim ju na društvenim mrežama i mislim da je bila na međunarodnom ADCC turniru ili tako nešto. Mislim, ja sam bivša ADCC prvakinja, tako da je meni jako drago kad vidim cure iz MMA-a da rade jiu-jitsu i slične stvari‘‘, započela je Dern.

‘‘Tako da, borba protiv Rose je moj trenutni broj jedan prioritet. Mislim da bi to bila odlična borba, odličan ‘main event‘, a bio bi i dobar test za obje. Kad sam ju vidjela kako trenira jiu-jitsu, bila sam svjesna da to nije lagana borba. No, svejedno bi bila sjajna borba i za publiku i za nas‘‘, dodala je.

Rose Namajunas nije nastupila od petog mjeseca prošle godine kada je izgubila titulu Carle Esparze, a to joj je bio i jedini meč prošle godine. Za sada još uvijek nema nikakvu dogovorenu borbu, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li pristati na meč protiv nezgodne Dern. Još uvijek se nije oglasila, ali neki odgovor se sigurno može očekivati.

Linker
23. travanj 2024 00:44