UFC

Dana White se naklonio Dustinu Poirieru: ‘Ovakve stvari vas čine legendom. Dionice su mu ponovno skočile‘

 Benoit Saint Denis vs. Dustin Poirier 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Poirier je ovoga vikenda dokazao kako uistinu i dalje pripada samom vrhu UFC-a, te da nije star i potrošen kako su ga neki nazivali

Dustin Poirier ne prestaje dobivati hvalospjeve nakon subotnjeg fenomenalnog nastupa i pobjede protiv Benoita Saint Denisa. Dosta fanova je mislilo da je to jedna od onih borbi u kojoj će UFC nadolazećeg borca progurati do vrha preko veterana, no to se u ovom slučaju nije dogodilo.

Saint Denis je u prvoj rundi nabio visok tempo Poirieru, uzao mu leđa i prijetio ‘‘submissionoma‘‘, no u drugoj rundi ga je Poirier nokautirao nakon što ga je uvukao u razmjenu. Dana White također je oduševljen Poirierom, a rekao je kako ga ovakve borbe čine legendom:

‘‘Borba koju je prihvatio Benoita, mislim, svi su govorili kako je to loš meč za Poiriera. Onda je i Poirier došao i počeo govoriti kako nije potpisao ništa. Međutim, ovakve stvari vas čine je**nom legendom. Ovakve legendarne borbe – kada uđete protiv lika koji je divljak i kada ljudi misle da ne možete pobijediti. On je došao i pobijedio na spektakularan način‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Čuo sam se se pričaju razna sranja, ali mi ne odlučujemo tko će pobijediti, a tko izgubiti u mečevima. Ono što mi želimo jest dati fanovima najbolje moguće borbe. Iz ovog razloga u UFC-u postoje velike zvijezde i legendarne borbe… Poirierove dionice su toliko skočile da su probile krov‘‘, dodao je.

Poirier je ovoga vikenda dokazao kako uistinu i dalje pripada samom vrhu UFC-a, te da nije star i potrošen kako su ga neki nazivali. Sada se uvelike govori o novom napadu na titulu i borbi protiv Makhacheva, a vidjet ćemo što će na kraju biti.

Linker
27. travanj 2024 13:02