UFC

Dana White tvrdi da ga je Joe Lauzon prevario: 'Joe i ja smo imali dogovor...'

Joe Lauzon
 screenshot
UFC veteran Joe Lauzon se trijumfalno vratio ovog vikenda u Octagon svladavši na UFC on ESPN 6 priredbi u Bostonu veliku mladu nada Jonathana Pearcea. Osim što je izborio finiš spektakularnim potezom, Lauzon je ovim slavljem postao rekorder lake kategorije po broju završetaka (13) u povijesti UFC-a. No, neovisno o sjajnom nastupu, njegov šef Dana White nije zadovoljan! Zašto?

Prema predsjedniku UFC-a on i Lauzon su prije meča u Bostonu dogovorili da će se veteran umiroviti nakon ovog dvoboja neovisno o tome pobijedio ili izgubio. Ali Lauzon to nije učinio pogazivši tako riječ i dogovor s Whiteom.

"Ja i Joe Lauzon smo imali dogovor da će se umiroviti nakon ove borbe izgubio, pobijedio ili ako bude neodlučeno. A, on to nije učinio", rekao je ljuti White te je dodao:

"Ima li bolji način da se oprostiš nego ovo večeras? Večeras je stvarno pobijedio sjajnog borca. Pobijedio je tvrdog borca, a mnogi su mislili da će izgubiti. On je to učinio i to vrlo lagano."

White je nastavio...

"Ovo je jedna od onih situacija kada razgovaraš s momkom koji se voli boriti, kao što se Joe Lauzon voli boriti ili Chuck Liddell ili mnogi, mnogi drugi u prošlosti s kojima sam radio. Teško je otići kada izgledaš tako dobro kao što je to bio slučaj večeras. Ali ako sljedeći put izgubi će reći da se ne može oprostiti nakon poraza, poraza pred svojim gledateljima. Znate kako to ide...", zaključuje White koji očito očekuje da se Lauzon drži svoje riječi.

A što na sve kaže rekorder?

"Da, ovo bi bio sjajan način da se oprostim, to je sigurno. Ali vidjeti ćemo što će se događati. Ja ću i dalje trenirati, pomagat ću svojim suborcima. Ionako sam non stop u dvorani. Vidjet ću. Ne mogu definitivno reći da se više neću boriti, ali ne mogu niti reći da ovo nije bila moja zadnja borba. Ustat ću u USADA-inom testiranju. To mi nije problem. Neka dolaze u kuću, nije to ništa strašno, vidjet ćemo", izjavio je Lauzon poslije meča i velike pobjede u Bostonu.

Linker
22. travanj 2024 23:39