UFC

Dana White: ‘Ukoliko vam se ne sviđa to što neki borac govori, subotom upalite prijenos jer će ga netko udarati po faci‘

Dana White 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Razlozi zbog kojih neki borci govore takve stvari mogu biti različiti, no najizglednije je da na taj način žele privući medijsku pažnju što će rezultirati većim interesom za njegovim nastupom

Puno toga borci govore jedni drugima u tjednu borbe, ali i u cijelom periodu otkako se borba najavi pa do samog ulaska u kavez. Nije rijedak slučaj da se borci znaju ozbiljno vrijeđati i iznositi razne stvari jedni o drugima, a mnogima to ne odgovara jer se na taj način gubi sve ono sportsko u cijeloj ovoj priči.

Jedan od boraca koji često ima kontroverzne izjave, i to ne samo prema kolegama borcima nego općenito, jest Sean Strickland. Strickland je borac koji javno govori o svemu što mu smeta bez ustručavanja, te su Danu Whitea neki dan pitali kakvo je njegovo mišljenje o Stricklandu i borcima sličnima njemu.

‘‘Ljudi se često naljute na takve stvari, neki se čak i uvrijede, ovo ono. Upravo nam se to nedavno dogodilo sa Seanom Stricklandom. Bili smo u Kanadi, Sean Strickland je rekao jako puno stvari, a ja se osobno ne slažem sa 95 posto stvari koje ti tipovi pričaju. No, njegovo je pravo to reći. A ako vam se ne sviđa, onda subotom upalite priredbu i gledajte, jer će tog lika netko udarati u facu. Nemojte se previše uzrujavati i nemojte to shvaćati previše ozbiljno‘‘, rekao je Dana u intervjuu za ‘‘The Truth‘‘.

Razlozi zbog kojih neki borci govore takve stvari mogu biti različiti, no najizglednije je da na taj način žele privući medijsku pažnju što će rezultirati većim interesom za njegovim nastupom. Istina je da neki ponekad znaju i pretjerati, do možda to uistinu ne treba shvaćati toliko ozbiljno i toliko dramatično.

Linker
26. travanj 2024 10:19