UFC

Michael Chandler priznao da je frustrirajuće čekati McGregora: ‘Bilo je trenutaka u kojima sam sa htio boriti s nekim drugim‘

Michael Chandler 

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Vjerojatno je svima jasno zbog čega je Chandler toliko strpljiv i zbog čega toliko čeka

Teško je više bilo što napisati oko sage koja traje već mjesecima, a radi se o povratku Conora McGregora i njegovoj borbi protiv Michaela Chandlera. Bilo je toliko mogućih datuma i priredbi, raznih problema s USADA-om koje više nema u UFC-u, toliko faktora koji su popularnog Irca držali podalje od kaveza.

Za to vrijeme, Michael Chandler uporno čeka jer zna kolika zarada ga očekuje od meča protiv McGregora, a u niti jednom trenutku nije rekao da će se povući ukoliko bude morao dugo čekati. Jučer je rekao kako je frustrirajuća takva situacija, ali da čeka i dalje:

‘‘Lagao bih vam kada bih vam rekao da nije bilo trenutaka u kojima sam bio jako frustriran. Bilo je trenutaka kada sam sam sebi rekao da se j**e i da ću se boriti s nekim drugim, a to je nešto što mi svi govore da sam trebao učiniti već mjesecima unazad. Međutim, ja sam stavio svoj potpis na taj ugovor, obvezao sam se. Želim se boriti protiv Conora, on se želi boriti protiv mene‘‘, rekao je Chandler za MMA Fighting.

‘‘Za svaki trenutak frustracije, došao je trenutak spoznaje. Godinu dana sjedim, ne primam štetu, puštam tijelo da se oporavi. Provodim vrijeme s obitelji, uživam u blagdanima. Sve sam to u prošlosti propuštao‘‘, dodao je.

Vjerojatno je svima jasno zbog čega je Chandler toliko strpljiv i zbog čega toliko čeka. Vjerojatno više nema ni ambicija napasti titulu, a novac koji će zaraditi u borbi protiv McGregora je vjerojatno veći nego što je zaradio u cijeloj svojoj karijeri.

Linker
23. travanj 2024 03:13