UFC

Dana White više neće gurati Pereiru: ‘Mora pobijediti pravog protivnika ako želi napasti titulu u poluteškoj‘

Alex Pereira 

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dotaknuo se i Adesanye te je rekao kako ih od pobjede konstantno zove i traži novog protivnika i meč što prije

Alex Pereira je svoj UFC put započeo na temelju rivalstva iz kickboksa s Israelom Adesanyom, a UFC mu je i uvelike pomogao da do Adesanye i dođe. Od početka su mu davali protivnike koje sigurno može pobijediti, a izbjegao je i sve hrvače te je uspio doći do titule.

Sada kada je prešao u polutešku, stvari će se promijeniti. UFC-ov šef Dana White je rekao kako ga više neće gurati nego će svoj napad na titulu morati izboriti protiv legitimnih izazivača, što nije bio slučaj u srednjoj kategoriji:

‘‘Ako se želi staviti u poziciju da napadne titulu, morat će pobijediti pravog protivnika prije nego uopće razmislimo da ga stavimo u borbu za titulu. Kada prijeđe u polutešku, morat će pobijediti pravog tipa, tako da je to ono na čemu sad radimo. Pronalazimo mu pravog protivnika‘‘, rekao je Dana prošlog vikenda na press konferenciji.

Dotaknuo se i Adesanye:

‘‘Ovo sam rekao prije, ali ponovit ću i sad. Adesanya je odmah nakon meča sjeo na telefon i zove mene i Huntera (Campbella). Stalno pita kad će se ponovno boriti, govori kako se želi boriti što prije. Obožavam to kod Israela Adesanye. Adesanya se želi boriti non-stop, želi se boriti sa svima. Borit će se uskoro, možda već krajem ljeta‘‘, rekao je Dana.

Na kraju su ga još pitali zna li se tko će biti njegov idući protivnik, na što je odgovorio da se još uvijek ne zna.

Što se tiče Pereire, bit će ga zanimljivo gledati protiv najboljih boraca poluteške kategorije. Koga će dobiti za svoj debi, trebali bi smo saznati u nekom skorijem vremenskom razdoblju.

Linker
04. svibanj 2024 06:15