UFC

Dana White želi da se Tony Ferguson umirovi: ‘Bio je ratnik i pseto, ali želim ga vidjeti u mirovini‘

Tony Ferguson vs. Paddy Pimblett

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Tony je u svojoj bogatoj karijeri jako puno toga dao MMA sportu, no sada je i više nego jasno da to više nije čovjek koji treba nastaviti primati dodatnu štetu

Sedmi poraz u nizu doživio je noćas legendarni Tony Ferguson na UFC 296 priredbi. Paddy Pimblett jednostavno je iskoristio Tonyjev veliki pad i upisao njegovo ime u svoj rezime, a očito je cijelom svijetu već odavno jasno kako se Tony Ferguson više jednostavno ne bi trebao boriti u kavezu.

Svima je to jasno osim Tonyju samom, a na press konferenciji nakon priredbe, Dana White je također rekao kako želi vidjeti Fergusona u mirovini. Smatra da je dovoljno dao UFC-u i ovom sportu te da je sada jednostavno vrijeme da okrene neku novu stranicu.

‘‘Volio bih vidjeti da se Tony umirovi. Kada govorimo o ovom njegovom lošem nizu, kada pogledate tipove s kojima se borio, sve to igra ulogu u tome kako je izgledao do svih tih poraza. Tony je večeras izgledao da se treba umiroviti‘‘, započeo je Dana na press konferenciji, pa nastavio:

‘‘Slušajte, Tony je bio apsolutni ratnik i pravo pseto u ovom sportu, ne želim mu iskazivati nepoštovanje i javno mu govoriti da ode u mirovinu, ali jednostavno bih ga volio vidjeti da se umirovi. Tako ja trenutno razmišljam o njemu‘‘, kratko je dodao.

Tony je u svojoj bogatoj karijeri jako puno toga dao MMA sportu, no sada je i više nego jasno da to više nije čovjek koji treba nastaviti primati dodatnu štetu. Ukoliko se Tony svojevoljno ne umirovi, možda je vrijeme da UFC konačno povuče taj potez i spasi ga od dodatne štete koju može primiti.

Linker
28. travanj 2024 02:38