UFC

Daniel Cormier ne odustaje: ‘Donald Cerrone i Jim Miller ne pripadaju UFC-ovoj Kući slavnih‘

Daniel Cormier i Jim Miller

 Screenshot (youtube, Daniel Cormier, Themaclife)
Iako je istina da Miller nikada nije bio sama krema, nije jasno zašto Cormiera toliko smeta što će biti u Kući slavnih

Nedavno je Daniel Cormier podigao prašinu u javnosti izjavom da Jim Miller nije zaslužio da ga UFC uvrsti u Kuću slavnih. Rekao je to bez obzira što je Miller nedavno postavio rekord od 25 pobjeda u UFC-u i bez obzira što je toliki dio svog života da UFC-u. Osim toga, nije mogao čekati te je to rekao odmah nakon njegove pobjede.

Cormier tu nije stao, nego je jučer ponovno objašnjavao zašto Miller, ali i ‘‘Cowboy‘‘ Cerrone nisu zaslužili to mjesto. Prema njemu, borac mora imati puno veće uspjehe nego što ih imaju i Miller i Cerrone:

‘‘Jim Miller nikad nije bio u top 5. Čak ni u top 10. Ja volim Jima Millera, cijenim sve što je postigao, ali u jednom trenutku je njegov rekord držao i Donald Cerrone – za kojeg isto mislim da nije zaslužio biti u Kući slavnih. Pa i Andrei Arlovski je u jednom trenutku isto držao taj rekord‘‘, Rekao je Cormier u DC&RC podcastu.

‘‘Arlovski će biti u Kući slavnih. Ali kombinaciji sa dugovječnošću i hrpom pobjeda, Arlovski je bio i prvak. Ne mrzim Jima, ali om drži rekord kojeg netko može srušiti. Adesanya, Volkanovski, Sterling. Ti tipovi nikad neće srušiti taj rekord. Znate zašto? Zato što se bore s najboljima od najboljih‘‘, objasnio je Cormier.

Iako je istina da Miller nikada nije bio sama krema, nije jasno zašto Cormiera toliko smeta što će biti u Kući slavnih. To njega ne ugrožava na bilo koji način niti ima veze s tim, tako da je nejasno zašto jednostavno ne može to pustiti na miru već tjednima.

Linker
25. travanj 2024 10:35