UFC

Donald Cerrone napokon može uživati dok nije u programu testiranja USADA-e: ‘Osjećam se kao da imam 21 godinu!‘

LAS VEGAS, NEVADA - JULY 02: Donald Cerrone exits the octagon after announcing his retirement following his welterweight bout against Jim Miller during UFC 276 at T-Mobile Arena on July 02, 2022 in Las Vegas, Nevada. Jim Miller won via a second round submission. Carmen Mandato,Image: 704682285, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Carmen Mandato/Getty images/Profimedia

 CARMEN MANDATO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Carmen Mandato/Getty Images/Profimedia
Primljen je u Kuću slavnih prošli tjedan

Donald Cerrone zadovoljan je svojom karijerom nakon borenja. Cerrone (36-17, 23-14 UFC) skinuo je rukavice prije godinu dana nakon poraza submissionom od Jima Millera. Prošlog četvrtka primljen je u UFC-ovu Kuću slavnih 2023.

“Cowboy” se znatno povećao u mirovini i rekao je da uživa u povlasticama što više nije u grupi za testiranje Američke antidopinške agencije (USADA).

"Preostale su mi dvije borbe, a imati 50 bilo bi cool. To bi bila super brojka, ali ne kažem da će se to dogoditi – ne kažem da žudim da se to dogodi, no možda jednog dana hoće. Mislim, uživam upravo sada, sva dobra s***a nakon s***a koje nije odobrila USADA, osjećam se kao da opet imam je***u 21 godinu. Znaš što govorim? Kažem vam, ljudi – bilo tko od vas boraca, kad završite, samo naprijed i uđite u TRT jer tada ćete se ponovno osjećati kao 18-godišnjak.”

Cerrone kaže da bi to trebala biti ogromna svota novca koja bi ga izmamila iz mirovine i natjerala da se ponovno bori jer kako kaže, inače, sretan je trenutnom kvalitetom svoga života.

“Dobro sam zaradio u UFC-u. Dana White se odlično ponašao prema meni. Ne treba mi novac i ne žalim se jer mi treba nekoliko stotina tisuća dolara. To bi morala biti tako luda brojka da ja kažem, ‘Eh, je*i ga, dobro bi mi došlo 5 milijuna dolara.‘ Ovako nema potrebe, stvarno lijepo živim i dobro mi je”, zaključio je.

Linker
05. svibanj 2024 14:40