UFC

Daniel Cormier opet optužuje Jona Jonesa: ‘Stalno me ismijava. Govore da ne mogu bez njega, a obrnuto?‘

Jon Jones i Daniel Cormier

 SEAN M. HAFFEY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sean M. Haffey/getty Images/profimedia
Nedavno je Jones vodio seminar na kojem se izrugivao Cormieru

Daniel Cormier i Jon Jones nikada neće biti cool jedno s drugim. Jedno od definirajućih suparništava modernog MMA-a je definitivno ono između Jonesa i Cormiera u vrijeme kad su bili dio poluteške kategorije UFC-a.

Iako je Jones pobijedio u obje borbe (druga je prebačena u "no contest" zbog neuspjelog doping testa), neprijateljstvo između njih dvojice bilo je jedno od najžešćih u povijesti MMA-a. Čak i posljednjih godina kad se rivalstvo ohladilo, dva bivša UFC prvaka u poluteškoj kategoriji ne mogu odoljeti međusobnom "pikanju".

Nedavno je Jones vodio seminar na kojem se rugao zvuku kojeg je Cormier ispustio kada ga je "Bones" udario koljenom u trbuh. Cormier je u utorak otišao na svoj YouTube kanal gdje je odgovorio na najnoviju Jonesovu salvu.

"Prvo, pretpostavljam da je držao seminar ili tako nešto i govorio je o meni i načinu na koji sam se borio i načinu na koji se on borio protiv mene i kako je iskoristio dio moje agresivnosti protiv mene. U više navrata sam govorio o tome kako je napravio fantastičan posao mjerenja vremena koljena. I sad je rekao da je to napravio u borbi rukama, da sam ispuštao te zvukove. Samo želim da svi znaju da me voli ismijavati. Ljudi govore stvari poput, ‘Jones živi besplatno u DC-ovoj glavi‘ i da ne mogu bez njega. Što s njim?!", ljutito je zaključio Cormier.

Linker
27. travanj 2024 02:46