UFC

Danis se proglasio 'najboljim grapplerom u MMA-ju'

Dillon Danis
Nasreću ćemo ipak vidjeti meč za "BMF" prvaka između Masvidala i Diaza, koji je prošli tjedan u jednom trenutku bio ugrožen, a mnogi su obračun Bena Askrena i Demiana Maie na netom održanom UFC-u u Singapuru shvatili kao meč za "najboljeg grapplera MMA svijeta".

Ako je tomu tako, onda je brazilski MMA veteran i bivši dvostruki UFC izazivač zgrabio taj neslužbeni pojas. Mnogi MMA fanovi, dapače vjerojatno i većina, ne bi imali ništa protiv takvog zaključka s obzirom na sve što je Maia postigao najprije u BJJ, a onda i u MMA karijeri. No, s tim se ne slaže Bellatorova nada i McGregorov suborac Dillon Danis.

On je u nedjelju na službenom Twitteru sebe proglasio najboljim "grapplerom" u MMA-ju. Ovo, dakako, nije prvi put da se Danis proziva najboljim, unatoč tome što je do sada odradio tek dva profesionalna nastupa u slobodnoj borbi.

Podsjetimo kako je "El Jefe" najprije "toe hold" zahvatom svladao Kylea Walkera 2018. godinme, a onda se u lipnju vratio "armbrom" protiv Maxa Humprheyja.

Njegova objava je očekivano izazvala mnoge reakcije poznatih aktera iz MMA svijeta, kao i žestoku raspravu MMA fanova. Većina je ismijala njegovu tvrdnju, no samom reakcijom je Danis uspio u onome što je i naumio...

Linker
20. travanj 2024 04:07