UFC

Dariush poručio Poirieru: ‘Ako se više ne želiš boriti protiv nadolazećih boraca, umirovi se‘

 Beneil Dariush 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nakon pobjede nad Michaelom Chandlerom, Poiriera su pitali želi li se boriti protiv Dariusha što je ovaj odmah odbio

Dustin Poirier je u trenutno posljednjem nastupu svladao Michaela Chandlera ‘‘submissionom‘‘ u posljednjoj rundi borbe, a tom pobjedom si je zacementirao mjesto u top 5 poretku lake kategorije. Prije toga je napao pojas dok ga je držao Charles Oliveira, no ponovno nije iskoristio priliku da postane prvak.

Odmah nakon borbe su ga pitali što je sljedeće za njega, te su predložili borbu protiv Beneila Dariusha. Dustin je samo kratko odgovorio kako ga ta borba ne zanima, tako da je Dariush opet ostao ‘‘kratkih rukava‘‘. Izgleda da Beneilu to nije dobro sjelo te je čak Poirieru predložio mirovinu:

‘‘Volio bih da je bio malo jasniji što ga to točno oko mene ne uzbuđuje toliko. Zar moje borbe nisu dovoljno uzbudljive? Ili je problem s vještinama? Je li zbog toga što nemam veliko ime? Jer ako je samo oko imena, pokušat ću ovo reći tako da ne budem se**nja, ali Dustin bi onda trebao razmisliti o mirovini‘‘, rekao je Daruish za Submission Radio.

‘‘Jer ako ćeš samo gledati imena, ako ćeš se boriti s likovima koji imaju najveća imena, brate… Novi borci dolaze, oni su mladi i gladni. Ubit će te. Jednom ćeš se morati boriti protiv tih novih pasa, a ja sam najveći od njih‘‘, dodao je Dariush.

Što se tiče Dariusha i njegovog rezimea, slavio je u posljednjih osam nastupa i poražen nije gotovo pet godina. Svi sve znaju i nadamo se kako će napokon dobiti priliku koju zaslužuje, ako već ne za titulu onda barem s nekim tko ima ime kao Dustin Poirier.

Linker
21. travanj 2024 17:07