UFC

Dariush se zbog komentara nakon šeste pobjede u nizu ispričao UFC-ovom matchmakeru

Beneil Dariush
 Screenshot (YouTube, UFC)
Beneil je naknadno objasnio prema kome su točno bile usmjerene njegove kritike

"Moram vam nešto reći, ovo me stvarno muči... Diego i ja smo se trebali boriti s TOP pet protivnicima. Iza nas je težak pobjednički niz. Borili smo se sa svima i nikada nismo nikome rekli - NE. Ali umjesto da nam se da TOP 5 protivnik... Smatram da nas se ne poštuje dovoljno", izjavio je Beneil Dariush nedugo nakon što je prošloga vikenda po drugi puta u karijeri svladao Carlosa Diega Ferreiru.

Borba je to koja je proglašena najboljom od svih koje smo gledali na UFC Vegas 18 priredbi, a nakon 15 minuta zanimljive bitke suci su podijeljenom odlukom pobjedu pripisali Dariushu.

Beneil je u taj meč ušao s pet, a njegov pobjednik s čak šest pobjeda u nizu i očito je kako Dariush smatra da su obojica zaslužila više od njihovog novog susreta.

Iako su mnogi pretpostavili da su Dariushove kritike bile usmjerene prema UFC-u, preciznije, prema matchmakeru Seanu Shelbyju, Beneil je naknadno objasnio kako se to odnosilo na visokorangirane UFC-ove borce u lakoj kategoriji.

"Nisam to objasnio onako kako sam trebao. Moj problem je što me ti likovi gledaju kao protivnika koji donosi velik rizik, odnosno malu nagradu. Upravo zbog toga me izbjegavaju i to je postalo razočaravajuće. Cijenim Seana Shelbyja. On bi me nazvao svaki puta, porazgovarao sa mnom i objasnio mi svoju situaciju. Nisam bio dovoljno jasan. Stoga mu se moram ispričati. Sean, oprosti", izjavio je Dariush na druženju s medijima.

Linker
27. travanj 2024 01:57