UFC

Darren Till ipak neće biti u kutu Chrisu Curtisu: ‘Mislim da bi to bio izraz nepoštovanja prema svima‘

Darren Till

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Smatra da nije u redu jer se povukao iz borbe

Nakon što je prije nekoliko dana objavio kako će biti u kutu Chrisa Curtisa na UFC-ovoj priredbi u Londonu, Darren Till se ipak predomislio jer smatra kako situacija nije pogodna ta takvo nešto. Kao razlog je naveo da bi to bio izraz nepoštovanja prema Jacku Hermanssonu zato što se povukao iz borbe.

Till je napisao: ‘‘Ipak neću biti u kutu Chrisa Curtisa ovog vikenda u Londonu, osjećam da bi to bio izraz nepoštovanja prema cijeloj situaciji nakon povlačenja iz borbe, pa da idem u kut nekome od boraca. Želim sve najbolje Chrisu, on je ispravan tip, trenirali smo zajedno i on može napraviti puno toga. Također Jacku želim sreću i da borba bude dobra, a i jedva čekam čuti što mi vi s kauča pišete i smijete se u komentarima. Ljudima koji su mi poslali poruke podrške, jako to cijenim. Moje tijelo je poprilično oštećeno od godina natjecanja na visokom nivou, moram se više pobrinuti za njega. Želim sreću svima koji se bore na UFC-u u Londonu, lagao bih kad bih rekao da nisam ljubomoran na sve vas.‘‘

Nadamo se kako će se Till uskoro oporaviti i da ćemo ga ponovno gledati u natjecanju. Trenutno se oporavlja od ozljede koljena koja ga je i spriječila da nastupi pred domaćom publikom, no sigurno će samu priredbu pratiti iz prvih redova.

Linker
27. srpanj 2024 01:15