UFC

Darren Till o treningu na Tajlandu: ‘Svaki tjedan dođe novih 20 Rusa koji te žele prebiti‘

Darren Till

 Instagram, Darren Till
Noćas se bori protiv Dricusa Du Plessisa, a ukoliko izgubi bi mogao biti u problemima

U posljednje su vrijeme Darren Till i Khamzat Chimaev postali veliki prijatelji te je Till dio svojih priprema odradio i u Švedskoj kod Khamzata, a kako je i bilo logično, rekao je da mu je Chimaev najviše pomogao oko hrvanja. No, posljednji dio priprema je Till odradio na Tajlandu gdje je dodatno brusio svoje udaračke vještine.

Nakon poraza od Dereka Brunsona bilo je jasno da s Tillom nešto nije u redu. Bivši izazivač u velter kategoriji prešao je u srednju gdje je u svim mečevima izgledao dosta loše, a poražen je u četiri od posljednjih pet borbi. Večeras se bori protiv Dricusa Du Plessisa te mu je pobjeda imperativ, a u slučaju poraza bi bio u velikim problemima.

Izgleda da je Till to ozbiljno shvatio te je odlučio poraditi na svojim vještinama, a o tome je i progovorio:

‘‘Gledao sam Brendana Loughanea kako ovdje trenira (na Tajlandu) i trenirao je s puno ljudi. Arman Tsarukyan je bio tu i svi ostali tipovi, tako da sam si pomislio da su to ljudi s kojima se trebam okružiti. Otišao sam tamo na 12 tjedana i kunem vam se, to je bilo jedno od najboljih mjesta na kojima sam trenirao. Svaki tjedan u Tiger Muay Thaiu je 20 novih Rusa koji te žele prebiti. Želio sam promjenu, a trenirao sam puno i sa Khamzatom u AllStars dvorani i bilo je odlično.‘‘, rekao je Till kod Daniela Cormiera.

Hoće li mu to sve pomoći, saznat ćemo noćas od 4:00.

Linker
21. travanj 2024 16:59