UFC

Borci odradili posljednje sučeljavanje pred noćašnji UFC 282, napeto između Topurie i Mitchella

Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Noćas već od ponoći nas očekuje posljednja PPV priredba ove godine

Kako to inače i biva, nakon ceremonijalnog vaganja borci su se po posljednji put sučelili prije noćašnje priredbe. UFC 282 započinje već u ponoć, dok glavni dio započinje u 4:00. Ukoliko Vas zanima samo ‘‘main event‘‘, morat ćete ustati nešto prije 6:00, no nadamo se da ćete ispratiti barem glavni dio jer donosi mnoštvo zanimljivih borbi.

Bryce Mitchell i Ilia Topuria otvaraju ‘‘main card‘‘. Ova dva borca perolake kategorije su neporaženi, tako da će nečija nula noćas morati otići. Na posljednjem sučeljavanju je bilo dosta tenzija između njih dvojice, tako da ne sumnjamo da će i borba biti takva.

Nakon više od godinu dana vraća se Darren Till, a protivnik mu je nekadašnji Soldićev rival Dricus Du Plessis. Tillu je na neki način večerašnja pobjeda imperativ jer je poražen u četiri od posljednjih pet mečeva, no Dricus mu nikako nije lagan zadatak tako da nas i tu sigurno čeka odlična borba.

Santiago Ponzinibbio se trebao boriti protiv legendarnog Robbieja Lawlera, no zbog ozljede se morao povući tako da je Alex Morono uskočio na ‘‘short notice‘‘. Na sučeljavanju između njih nije bilo previše tenzija, a borba je u ‘‘catchweightu‘‘ do 81 kg.

U sunaslovnoj borbi večeri očekuje nas borba između popularnog Paddyja Pimbletta i Jareda Gordona. Bit će ovo Paddyjev četvrti UFC nastup u kojemu već nastupa u sunaslovnoj borbi PPV priredbe, a Jared Grodon mu je nešto ozbiljniji protivnik nego prva tri.

Šlag na torti je borba za pojas u poluteškoj kategoriji između Magomeda Ankalaeva i Jana Blachowicza. Nakon Prochazkine ozljede i napuštanja pojasa, mjesto prvaka je ostalo upražnjeno tako da je UFC ovu borbu samo pomaknuo na glavnu.

Dok čekamo noćašnju priredbu, pogledajte video posljednjih sučeljavanja:

Linker
24. travanj 2024 17:00