UFC

(VIDEO) Zaštitari na press konferenciji razdvajali Pimbletta i Topuriu, pogledajte video

 Ilia Topuria i Paddy Pimblett 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Topuria je poludio kad mu je Paddy rekao kako ga je pogodio bočicom dezinficijensa

Sinoćnja press konferencija pred UFC 282 priredbu nije prošla mirno, kako se i očekivalo. Netrpeljivost između Paddyja Pimbletta i Ilie Topurie je kulminirala te ih je osiguranje moralo razdvajati, a sukob se rasplamsao kada je reporter pitao Topuriu za Paddyja.

Njihova netrpeljivost traje već dosta dugo vremena, a prvi puta su se sukobili još u trećem mjesecu kada je UFC održavao priredbu u Londonu. Sinoć je reporter prvo upitao Jareda Gordona oko sutrašnje borbe s Paddyjem, a i tu se Topuria ubacio.

‘‘Jednostavno je odustao kad me vidio da dolazim. Kada me vidio da dolazim, otišao je na druga vrata.‘‘, rekao je Topuria.

Paddy je odgovorio: ‘‘On je opsjednut sa mnom. Nije prestao ‘tvitati‘ o meni cijeli tjedan. Treba dovesti svoj život u red. Irelevantan je.‘‘

‘‘Nisam ga vidio cijeli tjedan jer nas je UFC držao razdvojenima. Zato što kad sam ga vidio zadnji put, bočica dezinficijensa mu se obila od glavu. Poznat si kao dezinficijens, ti malo pseto.‘‘, nastavio je Paddy.

Odgovorio mu je Topuria: ‘‘Šuti! Je** se. Razgovaraj kao muškarac. Došao sam u tvoju zemlju i ošamario te, hodao sam kao kralj tvojim ulicama. Začepi ili ću ti razbiti facu odmah sad.‘‘

Nakon toga je osiguranje uskočilo i razdvojilo borce, a video ćete moći pronaći pri dnu članka. Iako nisu u istoj kategoriji, velika netrpeljivost vlada između njih. Hoće li jedan spustiti ili drugi podići kategoriju da se međusobno bore, vidjet ćemo. Do tada pogledajte kako je osiguranje razdvajalo ova dva borca:

Linker
23. travanj 2024 05:13