UFC

Darren Till odgovorio Hallu: ‘Nikad nisam odbio meč, borio sam se protiv ponajboljih u kategoriji‘

Darren Till

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Borac iz Liverpoola našao se uvrijeđenim zbog Hallovih izjava

Krajem prošlog tjedna, Uriah Hall i Schmo odradili su intervju, a UFC-ov borac srednje kategorije, iznio je neke zanimljive informacije. Naime, Halla 16. travnja (četvrti mjesec) čeka borba protiv Andrea Muniza.

Radi se o meču između devetorangiranog (Hall) i 13-rangiranog izazivača. Ipak, Uriah Hall otkrio je kako se nadao posve drugom protivniku, točnije osmorangiranom Darrenu Tillu. Dojam je kako Hallova motivacija za meč s Tillom ne dolazi samo zato jer se radi o borcu koji je bolje rangiran, nego Hall vuče i neke osobne razloge.

''Da vam budem iskren, borba s Munizom nije nešto što sam htio. Nadao sam se Darrenu Tillu, ali on je bio kujica i ne znam što se dogodilo. On se poigrava s UFC-om i svime ostalim. Ali on je tip s kojim sam se htio borit i ta borba ima smisla. Želio sam njega, ali mislim da je on uplašen, uistinu je uplašen, a možda je i ozlijeđen. Uvijek pronalazi nekakve izlike i ja tako gledam na njega. Konstantno priča sranja, ali znam da kad stanem pred njega, on će biti tako tih i stoga znam da bih ga pobijedio. Jednostavno znam da bih ga pobijedio. On je nizak, očajan je, ružan i znam da ga mogu prebiti.'', izjavio je Hall.

Naravno da su te izjave brzo došle do Tilla. Engleski borac još u prosincu (dvanaesti mjesec) izjavio je kako se nada borbi protiv Halla na priredbi koja će se održati 19. ožujka u Londonu. Međutim, Till je u današnjem gostovanju kod Michaela Bispinga otkrio kako se još uvijek oporavlja od ozljede koljena te se ne želi vraćati dok ne bude u potpunosti spreman. Ipak, što se Hallovih optužbi tiče, Till se oglasio putem Twittera.

''Uriah Hall brate, brate, brate, upravo si dao intervju u kojem govoriš da te se bojim? Ja sam prešao u srednju kategoriju i odmah sam se borio s dvojicom ponajboljih boraca u kategoriji, kao što su Gastelum i Whittaker. Nikada nisam odbio meč u velteru, niti u srednjoj kategoriji.'', napisao je Darren još prije tri dana, no kako nije uslijedio odgovor Halla, Darren je uputio novu poruku Hallu.

''Uriah Hall, zašto šutiš sada kad sam ti odgovorio?''

Ipak, iako je Till reagirao na Hallovu prozivku, njegov interes usmjeren je ipak ka jednom drugom borcu. Radi se o Seanu Stricklandu, petorangiranom izazivaču srednje kategorije. Sean nije naročito zainteresiran za taj meč jer se nada što skorijem napadu na titulu ili borbi protiv nekog tko je iznad njega u poretku, no Till se i dalje nada meču protiv Stricklanda.

''Rado bih se borio sa Seanom Stricklandom. Ne znam hoće li doći do te borbe. Znam da je u dobrom pobjedničkom nizu, a ja dolazim nakon poraza, no mislim da bi to bio dobar meč s pregršt 'trash talka'. Kao što sam rekao, poštujem ga i znam da je u pobjedničkom nizu, ali mislim da bi to bio dobar meč.'' , objasnio je Till svoje tendencije u razgovoru za Freak MMA podcast.

Linker
27. travanj 2024 01:08