UFC

Darren Till ponovno je uklonjen s Instagrama: ‘Društvene mreže svakim danom postaju sve lošije‘

Darren Till

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov borac srednje kategorije planira smanjiti aktivnost na društvenim mrežama kako bi se posvetio treninzima

Engleski MMA borac Darren Till, jednostavno ne može izaći na ''zelenu granu'' s Instagramom. Višestruko puta njegov je račun blokiran zbog raznih objava koje krše njihova pravila, a to se dogodilo ponovno.

Ipak, ''Gorilla'' sada navodi kako je njegov račun posve izbrisan, odnosno ne radi se o privremenoj zabrani. Čini se kako su Darrenu prisjele sve te blokade i zabrane te se ne planira niti vratiti.

''Instagram je obrisao moj korisnički račun. Društvene mreže svakim danom postaju sve lošije. Pozdrav svima! Pozdravite me ako se sretnemo vani. Ove godine radit ću kao nitko drugi. Imam ciljeve za ostvariti. Također, upravo sam se preselio u novu kuću, stoga čestitke meni.'', napisao je Till putem Twittera, na kojemu trenutno nije blokiran ili uklonjen.

Inače, Daren Till posljednjih godina profilirao se kao jedna od zanimljivijih osobnosti na društvenim mrežama, barem kad su MMA borci u pitanju. Razni ''memeovi'', ali i pregršt šala na vlastiti račun, bili su konstantna zabava za njegove pratitelje. Međutim, UFC-ov borac srednje kategorije često je znao objavljivati i sadržaj kakav se u današnjem društvu sve manje prihvaća. Krajem sedmog mjeseca, Till je bio čak i pod istragom policije zbog jednog od ''memeova'', a više o tome možete pročitati OVDJE.

U svakom slučaju, borcu iz Liverpoola možda zapravo i treba odmak od društvenih treninga te kompletna posvećenost treninzima. Till je u nizu od dva poraza, a od posljednjih pet mečeva koje je odradio, pobijedio je samo Kelvina Gasteluma, podijeljenom sudačkom odlukom.

Linker
23. travanj 2024 02:07