UFC

Darren Till poručio Vettoriju: ‘Jednog dana ćemo se sresti i šakom ću ti probiti lice‘

Till i Vettori

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Vettori ga je nazvao nebitnim i sumanutim

Iako je borbu protiv njega već jednom otkazao, Darren Till (18-4-1 MMA, 6-4-1 UFC) se i dalje nada borbi protiv Marvina Vettorija (18-5-1 MMA, 8-3-1 UFC). Podsjećamo, Vettori i Till su se trebali boriti na UFC on ABC 2 u četvrtom mjesecu prošle godine, no Till je borbu otkazao zbog ozljede ključne kosti.

S obzirom da se Vettori sutra bori u sunaslovnoj borbi večeri protiv Roberta Whittakera, ovih dana je intenzivnije prisutan po medijima nego inače. U jednom od intervjua su mu postavili pitanje ima li i dalje želju boriti se protiv Tilla, na što je Vettori odgovorio da je on ‘nebitan i sumanut‘.

To nikako nije sjelo Tillu koji je nedugo nakon toga isprozivao Vettorija i nazvao ga raznim pogrdnim imenima:

‘‘Marvine, slušaj ti jedan veliki glupi g*de. Želim ti sve najbolje ovog tjedna u borbi zato što si odličan borac. Ali samo da razjasnimo brate, ja imam 29 godina i kad sam zdrav, u pitanju je samo borba, borba i borba. To je sve što radim.‘‘

Onda je bio malo grublji: ‘‘Ne postoji ništa drugo o čemu mislim više nego o borbama, tako da o čemu ti pričaš? Prestani me spuštati, ti veliki glupi Orku, g*de. Srest ćemo se jednog dana i tada ću ti šakom probiti lice‘‘, rekao je Till.

Inače, Till se trebao boriti protiv Jacka Hermanssona na UFC-ovoj priredbi u Londonu u sedmom mjesecu, ali je zbog ozljede koljena otkazao i taj meč.

Linker
15. travanj 2024 22:58