UFC

(VIDEO) Marvin Vettori se sinoć ‘ugurao‘ Bispingu i oteo mu mikrofon pa počeo govoriti na talijanskom

Bisping i Vettori

 Screenshot (youtube, Ufc)
Barem je lijepe riječi izrekao

Robert Whittaker sinoć je pokazao da je jednostavno bolji borac od bivšeg izazivača Marvina Vettorija. Nakon tri runde je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a dva suca su mu dala sve tri runde, dok je jedan sudac jednu rundu dao Vettoriju.

Vettori je prije sinoćnjeg poraza pobijedio Paula Costu ali u poluteškoj kategoriji nakon što je Costa debelo pao vagu, a prije toga je izgubio od prvaka Israela Adesanye nakon pet rundi na UFC 263 priredbi.

Whittaker je u borbu ušao tražeći povratak pobjedama, a to je sinoć i ostvario jer je uistinu u svim segmentima bio bolji od Vettorija. Whittaker je prije ove borbe poražen od Israela Adesanye, tako da mu je sinoćnja pobjeda poslužila kao dobra odskočna daska.

Jedan detalj nakon njihove borbe je pomalo ostao u sjeni, a to je da se nakon proglašenja pobjednika Vettori ‘ubacio‘ prvi te Bispingu uzeo mikrofon. Bisping ga je čudno gledao dok je Vettori govorio na talijanskom, a kasnije se na portalima pojavio i prijevod.

‘‘Oprostite, ljudi. On je bio uistinu elitni protivnik, volim vas sve. Zaplješćite mi iako sam izgubio‘‘, rekao je Vettori pomalo zbunjenom Bispingu.

Iako je Whittaker uistinu bio bolji, Vettori je pružio dobar meč te mu je jedan od sudaca čak i dao jednu rundu. Pobjedu je odnio Whittaker jednoglasnom sudačkom odlukom.

Linker
16. travanj 2024 13:52