UFC

Darren Till prozvao Nickala, ovaj mu odgovorio: ‘Jako slatko, pogotovo nakon što te Brunson usmrtio‘

Till i Nickal

 Screenshot (youtube, Espn Mma, Thiccc Boy)
Nickal smatra da mu nije pametno boriti se protiv još jednog hrvača

Od prošlog utorka UFC je dobio još jednu novu nadolazeću zvijezdu. Radi se o Bou Nickalu, hrvaču koji je iz drugog pokušaja preko DWCS-a uspio izboriti ugovor sa UFC-om, a u oba nastupa na DWCS-u je protivnike završio u prvoj rundi. Nije se libio Nickal odmah prozivati vrh srednje kategorije, a između ostalog je u intervjuu nakon ovotjedne pobjede prozvao i Khamzata Chimaeva.

S obzirom da su Darren Till i Chimaev postali veliki prijatelji, Till je odmah nakon toga prozvao Nickala i izrazio želju da mu poželi dobrodošlicu u UFC:

‘‘Bo Nickal izgleda dobro, bilo bi dobro susresti se s njim u kavezu nekad u budućnosti. Probiti mu lubanju ovom lijevom rukom‘‘, rekao je Till.

No, izgleda da Nickal ne vidi Tilla kao neki izazov, a pri tome se referirao na njegov posljednji poraz od Dereka Brunsona:

‘‘Čovječe Darren, jako, jako, jako slatko. Mislim da je to bila i moja prva reakcija, bilo je to vrlo slatko od njega za reći pogotovo nakon što ga je Brunson onako usmrtio. Još jedan hrvač, grappler koji je na sve to i vrlo čvrst. Ne znam zašto bi netko nešto tako rekao kad zna da mu i ja mogu napraviti istu stvar. Nadam se da ćemo se boriti u budućnosti i da si spreman. Sretno‘‘, odgovorio mu je Nickal.

Inače, prošlo je više od godinu dana od Tillovog posljednjeg nastupa u kojem je uistinu teško poražen od Dereka Brunsona. Trebao se boriti protiv Jacka Hermanssona na UFC-ovoj priredbi u Londonu, ali odustao je zbog ozljede. Sada se vraća u dvanaestom mjesecu, i to protiv bivšeg Soldićevog rivala Dricusa Du Plessisa.

Linker
15. travanj 2024 13:36