UFC

DC nazvao Fergusona ‘ljušturom nekadašnjeg borca‘, Tony mu poručio: ‘DC se treba ostaviti slatkiša‘

Tony Ferguson

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
To je argumentirao činjenicom da je izgubio od Diaza koji ‘nije među najboljima‘

Tony Ferguson prošle je subote doživio peti poraz zaredom. Svima je već nekoliko mečeva jasno da to nije Ferguson od prije nekoliko godina, a u dosta navrata nije niti ličio na borca kojeg su se mnogi u kategoriji plašili.

Nakon nokauta kojeg je doživio ranije ove godine od Chandlera mnogi su smatrali da je to posljednji put da gledamo ‘El Cucuyja‘ u kavezu, no on je iznenadio sve i u svom stilu promijenio kategoriju i prihvatio meč protiv Li Jinglianga. Na kraju se to nije dogodilo nego se borio protiv Natea Diaza od kojeg je također poražen ‘submissionom‘ u četvrtoj rundi borbe.

Daniel Cormier smatra da je Ferguson gotov i da nije ni sjena ono što je bio ranije:

‘‘Nate Diaz ima još malo toga u rezervi ako se želi boriti, ali Tony Ferguson je gotov. Zbog onog što sam vidio u kavezu, mogu reći da je gotov. Nije ni ljuštura onog što je nekad bio no još uvijek ne želi u mirovinu. Čak je i rekao da misli da je napredovao, a ja sam se pitao što je to napravio u kavezu da to može reći‘‘, prenosi Bloody Elbow.

‘‘To nije bio polagan pad, više je kao da netko dođe do litice i onda samo padne dolje. Meč protiv Justina Gaethjea, to je bilo to. Izgubio je od Dariusha i Oliveire pa su govorili da se bori s najboljima na svijetu, a onda ovako izgubi od Diaza koji nije najbolji na svijetu‘‘, zaključio je Cormier.

image

Screenshot 1

Screenshot (instagram, Sportskeeda)

No, ‘El Cucuy‘ mu nije ostao dužan: ‘‘DC bi se trebao ostaviti slatkiša. Previše šećera udara u glavu i postaneš debeli ‘Khabieber‘. Jednom hejter, uvijek vagina.‘‘

Linker
20. travanj 2024 15:33