UFC

Alexandre Pantoja o sparingu s O‘Malleyjem: ‘Snimao je trening, ali nikada mi nije poslao snimku‘

Alexandre Pantoja

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prvak UFC-ove muha kategorije tvrdi da je pretukao O‘Malleyja na sparingu, ali prije nekoliko godina

Krajem osmog mjeseca, Sean O‘Malley i Alexandre Pantoja prepucavali su se putem društvenih mrežama, a tema rasprave bio je njihov sparing koji su navodno odradili 2017. godine. O‘Malley je tvrdio da je nokautirao Pantoju na tom sparingu, dok Pantoja ima posve drukčiju priču te ističe da je izdominirao sadašnjeg prvaka bantam kategorije.

U razgovoru za Sherdog, prvak muha kategorije u detalj je prepričao što se dogodilo na tom sparingu, ali naravno, to je njegova strana priče, dok O‘Malley zasigurno ima posve drukčiju stranu priče.

‘‘Nitko ne priča o treninzima jer smo profesionalci, ali O‘Malley je započeo priču o našem nekadašnjem treningu. Mislim da se to dogodilo prije nekoliko godina. Ja sam tada trenirao sa Henryjem Cejudom i otputovao sam u Arizonu. 15-ak sati sam putovao kako bih došao tamo, a dan kasnije otišao sam u ‘‘The Lab‘‘ gdje sam trenirao s Johnom Moragom i O‘Malleyjem. Bio je to težak dan za mene zbog dugog putovanja i ‘jet laga‘, te sam odradio užasan trening. Kad je trening završio, rekao sam Henryju da želim trenirati u toj dvorani (Kod O‘Malleyja i Morage) i sljedeći tjedan, jer htio sam im dokazati da mogu pružiti puno više.‘‘, započeo je Pantoja.

Ostatak tjedna po dolasku u Arizonu, Pantoja je trenirao s Henryjem Cejudom, a tjedan dana kasnije, nakon što je ‘‘jet lag‘‘ popustio, Pantoja je ponovno otišao trenirati s O‘Malleyjem. ‘‘Suga‘‘ ga je htio snimati sparing, Pantoja je pristao, ali nikada nije dobio snimku treninga.

‘‘Otišao sam tamo sa Cejudom i O‘Malley je došao trenirati sa mnom. Pristao je odraditi tri runde. Taj dan sparirao sam samo s njim i jako sam ga prebio. On je u drugoj rundi pokušao odustati i govorio mi je: ‘Hej, gotov sam za danas‘. Ja sam mu rekao da dovrši tri runde kao što smo se dogovorili. Kad se vratio, bio je totalno umoran, ja sam ga srušio, ušao sam u ‘mount‘ i neprestano sam ga kažnjavao. On tvrdi da me pobijedio, ali video je kod njega. Mislio sam da je dobar dečko jer me pristojno pitao za snimanje treninga. Rekao sam mu da mi pošalje video nakon treninga, ali nikada to nije napravio.‘‘, objasnio je Pantoja.

Ako Pantoja govori istinu i ako O‘Malley uistinu odbija objaviti ili poslati video Pantoji, onda je poprilično jasno tko u ovoj priči govori istinu i tko je zapravo bio bolji. Vjerujemo da će se i O‘Malley oglasiti, a možda se odvaži na objavljivanje sporne snimke. Pantoja je za kraj poručio kako je spreman boriti se protiv O‘Malleyja ako UFC odluči ugovoriti taj meč.

‘‘Svi se žele boriti protiv njega, a ja imam povijest s njim. Jednom sam ga prebio, ali to je bio trening. Sada mogu zaraditi novac za nešto takvo.‘‘, zaključio je Alexandre.

Linker
06. svibanj 2024 12:54