UFC

Bisping savjetovao Aspinalla kako da dođe do meča protiv Jonesa: ‘Takve stvari bude Jonesovu pravu stranu‘

Tom Aspinall 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Dojam je kao da se ipak pojavila ta jedna struja koja gura meč između Aspinalla i Jonesa, no pravo pitanje u cijeloj toj priči jest gdje je tu Stipe

Ranije je ovoga mjeseca na UFC 295 priredbi Tom Aspinall svladao Sergeija Pavlovicha i osvojio privremeni pojas u teškoj kategoriji, a do meča je došlo zato što je Jon Jones otkazao nastup protiv Stipe Miočića na istoj priredbi. UFC je intervenirao i ponudio ovaj meč, čime smo dobili privremenog prvaka.

Počeo je Aspinall nakon toga prozivati i Jonesa i Miočića, što je za njega u ovom trenutku najbolji scenarij. Michael Bisping mu je jučer savjetovao kako da ustvari dođe do borbe s Jonesom i kako da kreira animozitet:

‘‘Ne mogu zamisliti, života mi moga, da Tom Aspinall sjedi i čeka sljedećih 18 mjeseci ili koliko već dugo to treba biti. Mislim da će mu morati zadati nekog posla, mislim da će braniti taj privremeni pojas, što će biti dobro za stvaranje narativa oko Toma‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Mislim da što više puta obrani taj pojas, više će generirati osjećaj kod fanova da je on taj, da je on ustvari pravi prvak. Takve stvari mogu stvoriti animozitet s Jonom Jonesom, to budi onu njegovu pravu, kompetitivnu stranu koja je unutar Jonesa‘‘, poručio je.

Dojam je kao da se ipak pojavila ta jedna struja koja gura meč između Aspinalla i Jonesa, no pravo pitanje u cijeloj toj priči jest gdje je tu Stipe. Nadamo se da neće ponovno izvisiti i ovoga puta, te da će UFC ipak izgurati meč između njega i Jonesa kako je i originalno trebalo biti. Za Aspinalla ima vremena, dok ga za Miočića i Jonesa ima sve manje.

Linker
02. svibanj 2024 12:13