UFC

Derrick Lewis komentirao uhićenje u tjednu borbe, a zatim prognozirao meč: ‘Završit ću ga polugom na nozi‘

 Derrick Lewis 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Lewis je ovoga ljeta prekinuo loš niz od tri uzastopna poraza, a to je učinio nokautom protiv Marcosa Rogeria de Lime

Osim FNC-ove priredbe u Beogradu, ove ćemo subote uživati i u onoj UFC-ovoj koju će predvoditi dva uzbudljiva teškaša. Velika uzdanica Jailton Almeida pokušat će preko Derricka Lewisa doći do samog vrha teške kategorije, a udaračka snaga ‘‘Crne zvijeri‘‘ će mu ozbiljno prijetiti.

Kada smo kod Lewisa, jučer smo prenijeli vijest kako je neki dan uhićen, ali da to uhićenje neće imati utjecaja na subotnji meč. Lewis je za gotovo 100 milja na sat prekoračio ograničenje brzine, a jučer je na press konferenciji negirao da se on uopće nalazio u tom spomenutom vozilu.

‘‘Ma ne, mislim da to uopće nisam bio ja na slici. Taj tip je imao kosu, jeste li uopće pogledali sliku? Pa ja nemam kosu, dakle to nisam bio ja‘‘, rekao je Lewis na pitanje o navedenom incidentu.

Naravno, pitali su ga i za prognozu vlastitog meča protiv talentiranog Almeide:

‘‘Mislim da se naše vještine sudaraju poprilično dobro, pogotovo na podu. Mislim da g amogu završiti polugom na nozi u prvoj rundi‘‘, kratko je odgovorio.

Derrick Lewis je inače poznat po svojem humoru kojeg mu nije nedostajalo ni ovdje, jer borba u parteru nije nešto u čemu on uživa. Brzi nokauti i atraktivni udarci njegova su najveća snaga, ali zanimljivo je vidjeti da ipak i razmišlja o parteru.

Lewis je ovoga ljeta prekinuo loš niz od tri uzastopna poraza, a to je učinio nokautom protiv Marcosa Rogeria de Lime. Jailton Almeida će mu ove subote pružiti dosta težak izazov, a bit će i dobar pokazatelj je li Brazilac trenutno spreman za sami vrh.

Linker
28. travanj 2024 16:47