UFC

Ian Garry izbačen iz dvorane u kojoj trenira i Leon Edwards: ‘Leon ne želi više biti nesiguran u dvorani‘

Ian Garry

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Razne priče kruže o razlogu zbog kojeg je Garry izbačen iz dvorane, no još se niti jedna verzija nije nametnula kao istinita

Velika uzdanica UFC-ove velter kategorije je Ian Machado Garry, a borac je do sada bio povremenim dionikom Renegade tima, inače dvorane u kojoj trenira i UFC-ov prvak iste kategorije, Leon Edwards. Nedavno su se pojavile informacije da je Garry izbačen iz spomenute dvorane, no točan razlog se nije utvrdio.

Svašta se govorilo kada je ova priča u pitanju, od toga da se ponašao loše do toga da je namjerno pokušavao ozlijediti prvaka Edwardsa. Sada je cijeli događaj komentirao i sam Garry, a rekao je kako je ovo odluka ‘‘slabih umova‘‘:

‘‘Leonu i njegovim trenerima je postao problem što treniram na istim strunjačama kao i oni, tako da su me tražili da više ne treniram tamo. Razlog je taj da Leon ne želi biti nesiguran na strunjačama i u dvorani, što je ne mogu u potpunosti razumjeti. Razumijem da smo obojica u top 10 i da me vide kao prijetnju, ali ja trenutno nisam prijetnja za njih jer se ne borim za titulu‘‘, rekao je Garry za The Independent.

‘‘Njegov trener je rekao kako sam ja prijetnja i da Leon ne želi biti nesiguran i sumnjati u sebe. To su slaboumne osobe koje ne žele izazivača da trenira tu. Što se mene tiče, meni ne smeta da imam elitnog tipa na strunjačama. Zašto ne trenirati s njim, zašto ne bi skupa napredovali i rasli?‘‘, zapitao se Garry.

Razne priče kruže o razlogu zbog kojeg je Garry izbačen iz dvorane, no još se niti jedna verzija nije nametnula kao istinita. Garry je u spomenutoj dvorani ionako bio povremeno, dok je Kill Cliff FC njegova matična dvorana. Kako god, Garry u Edwardsovu dvoranu više nije dobrodošao.

Linker
11. svibanj 2024 15:44