UFC

Derrick Lewis se nada da će mu UFC dati novi ugovor: ‘Još uvijek vjerujem da mogu doći do titule‘

 Derrick Lewis 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Da je na vrijeme trenirao kako treba i bio discipliniran, možda to ne bi bilo nerealno. Imao je potencijal kojeg nije iskoristio, a sada za tim može samo žaliti

Protekle je subote na UFC 291 priredbi Derrick Lewis konačno prekinuo svoj negativni niz od tri uzastopna poraza, te je već na samom startu borbe završio Marcosa Rogeria de Limu. 33 sekunde su bile dovoljne ‘‘Crnoj zvijeri‘‘ da letećim koljenom i udarcima u parteru završi posao, a to je bila veoma važna pobjeda za njega.

Emotivni Lewis je u intervjuu nakon meča rekao jedan detalj, a to je da mu je ovo bila posljednja borba po ugovoru i da je sada ‘‘free agent‘‘. Također, kasnije je rekao kako se nada da mu ovo neće biti posljednja borba u UFC-u i da bi htio novi ugovor.

‘‘Nadam se da ću ostati ovdje u UFC-u, sviđa mi se tu. Sviđa mi se osoblje. Ovdje su svi cool, osim medija – vi ste svi seronje. Je**te se svi, za ozbiljno. Ali dajte, može sljedeće pitanje‘‘, rekao je Lewis na press konferenciji nakon borbe.

‘‘Vjerujem da imam priliku još jednom pokušati doći do titule. To je tako ludo i frustrirajuće, gubiti od likova od kojih sam gubio. To je još jedan razlog zašto sam želio trenirati što jače jer sada imam hrpu likova koji me prozivaju, a ja to volim. Posljednji tip koji me je prozvao je bio Curtis Blaydes, svi znate kako je prošao‘‘, dodao je.

Lewis trenutno ima 38 godina te će mu UFC zasigurno ponuditi novi ugovor, ali priča oko titule vjerojatno nije toliko realna. Da je na vrijeme trenirao kako treba i bio discipliniran, možda to ne bi bilo nerealno. Imao je potencijal kojeg nije iskoristio, a sada za tim može samo žaliti.

Linker
30. travanj 2024 12:44