UFC

Dillashaw kritizirao Paddyjeve životne navike, ‘Baddy‘ odmah uzvratio: ‘Pojas si osvojio zbog steroida‘

Paddy Pimblett i T.J. Dillashaw

 Instagram (paddy Pimblett, T.j. Dillashaw)
Mladi engleski borac konstantno je na udaru kritika zbog prežderavanja i prekomjerne kilaže

Nevjerojatno koliko pažnje Paddy Pimblett privlači svojim prehrambenim navikama. Popularni borac iz Liverpoola nakon svakog meča, naglo se udeblja i nabija ogromnu kilažu kroz neumjerenost u jelu i piću.

"Radije bih bio debeo i sretan nego "izrezan". Svi ti ljudi koji su izdefinirani cijelu godinu nisu sretni, neovisno o tome što oni govore. Taj "six-pack" izgleda super, ali ja bih radije bio debeo i sretan.", nedavno je izjavio Pimblett.

Paddy ''The Baddy'' bori se u kategoriji do 70 kilograma, a samo dva tjedna nakon borbe, teži više od 90 kilograma. Brojni kolege iz UFC-a javno su kritizirali takve navike, govoreći kako dugoročno šteti svojoj karijeri i kasnije će sve doći na naplatu.

''On voli dijabetes. To je recept za uništenje svoga tijela. Ovako možemo sagledati stvari. Promocija ga može promovirati na pravi način i raditi dobre stvari s njim. On ima neke osobine kojima može dogurati u gornji ešalon UFC-a, ali zadrži li ovakve radne navike, nikad neće biti prvak. Ne možete se toliko opustiti i udebljati. To pokazuje koliko je posvećen, odnosno koliko nije posvećen. Ne želim ga omalovažavati ili nešto, ali on će se morati nositi s ovime u kasnijim godinama. Još je mlad, a ovo je posao na puno radno vrijeme. Ne možete samo htjeti biti borac, morate uistinu i biti borac.'', rekao je T.J. gostujući u ''The Schaub Showu''.

T.J. Dillashaw poznat je kao jedan od boraca sa zavidnom radnom etikom i gotovo uvijek je u vrhunskoj formi. Naravno, doping skandali također se vežu uz njegovo ime, a Paddy Pimblett brzo ga je podsjetio na to, kao i na još jednu zanimljivu stvar u vezi opuštanja nakon borbe.

''Šali li se ovaj tip? T.J. Dillashaw nekoć je prodavao majice na kojima je bilo naslikano njegovo debelo lice i pisalo je 'debeli Tyler'. Ne zaboravi svoju prošlost. Našpricana mala varalica nikad ne bi osvojila pojas bez steroida.'', bio je ekspresni odgovor ''Baddyja''.

Dillashaw i dalje uistinu prodaje majice koje Pimblett spominje i mora se priznati kako mu je Paddy kvalitetno uzvratio. Ali činjenica je kako Paddyjeve životne navike ne mogu biti zdrave i korisne za jednog profesionalnog borca, no radi se o njegovoj karijeri i njegovim odlukama na koje ima puno pravo.

Što se Dillashawa tiče, koliko god dobar i fizički spreman bio, među kolegama borcima, ali i brojnim fanovima, uvijek će ga pratiti reputacija ''varalice'' i borca koji se dopingira.

Linker
19. travanj 2024 02:29