UFC

Dobre vijesti za fanove Michaela Bispinga, produljio je suradnju s UFC-om na još četiri godine

Michael Bisping
 Screenshot (youtube, Ufc)
Umirovljeni engleski MMA borac još od borilačkih dana pokazivao je zavidne govorne sposobnosti

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping zadnji nastup odradio je u studenom 2017. godine kada je brutalnim nokautom u prvoj rundi izgubio od Kelvina Gasteluma. Sredinom 2018. godine Bisping je potvrdio ono što su mnogi tada i nagađali, a to je njegov odlazak u mirovinu, barem što se tiče nastupanja u profesionalnom MMA-u. Brzo se borac iz Manchestera pronašao u novoj ulozi, onoj komentatorskoj. Iste godine Dana White pogurao je ''Counta'' ka toj ulozi, a uvijek pričljivi Englez uistinu uživa obavljajući tu rolu, a čini se kako će 42-godišnjak uživati barem još četiri godine.

''Sa zadovoljstvom vam objavljujem da potpisujem novi četverogodišnji ugovor s UFC-om kako bi nastavljao obavljati svoju komentatorsku rolu. Više nego zahvalan sam na tome. Veliko hvala Dani Whiteu. Ja uistinu jesam opsjednut ovim sportom, a komentiranje borbi za najveću promociju u povijesti prava je čast za mene.'', napisao je Michael putem svog Twitter profila.

Bisping je do sada najčešće radio na UFC-ovim Fight Night eventima koji se održavaju u Apexu, no protekle godine nekoliko puta je dobio priliku i na PPV eventima. Brojni su fanovi koji uživaju u onome što radi, a moglo bi se reći kako je Bisping još od borilačkih dana i svog ''trash talka'' dao naslutiti da ima talent za ovakvu rolu. Njegov podcast ''Believe You Me'' također je izrazito popularan i svakako je lijepo vidjeti kako se umirovljeni borac brzo pronašao u nečem drugom nakon što je otišao u sportsku mirovinu.

Linker
24. travanj 2024 06:36