UFC

‘Dobro da me kamere nisu uhvatile, ugrizao sam ga. Rekao sam si da ću mu je**no otkinuti uho‘

 Screenshot (twitter)
Sve je eskaliralo u samo nekoliko trenutaka nakon što su se našli na kameri

Osim samih mečeva, UFC 296 priredbu obilježio je i jedan događaj koji se odvio izvan kaveza. Za one neupućene, radi se o "tučnjavi" između Seana Stricklanda i Dricusa Du Plessisa, koja je posljednjih dana više postala predmet šale nego bilo čega drugoga. Mnogi borci odmah su izašli u javnost s tezom da je sve bilo namješteno, a isplivali su i neki novi detalji.

Naime, Strickland je u podcastu This Past Weekend izjavio da je - ugrizao "Stillknocksa" tijekom sukoba:

"Dobro da me kamere nisu uhvatile, ugrizao sam ga. U jednom trenutku počeo sam razmišljati o tome kako da ga povrijedim i rekao sam si da ću mu je**no otkinuti uho. Ipak, shvatio sam da ako to napravim, završit ću u zatvoru pa sam odustao. Samo sam ga ugrizao", govori.

S druge strane, bivši protivnik Roberta Soldića nedavno je izjavio da je zapravo bio u potpuno drukčijem stadiju od prvaka srednje kategorije:

"Što se mene tiče, bio sam potpuno smiren - nisam bio ljut. Zabavljao sam se, a osiguranje je bilo kao, ‘Moraš se opustiti.‘ ‘Ja sam bio opušten da ne mogu više biti. Što želite od mene?‘ Nema tu prevelike filozofije", rekao je u podcastu "The Coach and the Casual".

Tenzije rastu sve više i više, a sve će kulminirati za nešto više od dva tjedna na UFC-u 297. Ostaje nam za vidjeti tko će na kraju biti pobjednik...

Linker
07. svibanj 2024 22:20