UFC

‘Doktor je ovdje, probudi se Kalinn‘: Uroš Medić usmeno dogovorio meč sa strašno opasnim nokauterom, UFC je na potezu

Uroš Medić

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Srpski velteraš brzo bi se mogao vratiti u kavez nakon nedavne pobjede nad Timom Meansom

Uroš Medić krajem prošlog mjeseca odradio je ponajbolji nastup otkako je potpisao ugovor s UFC-om. Medić je u svom šestom meču pod okriljem UFC-a porazio Tima Meansa nokautom u prvoj rundi. Bio je to sjajan nokaut nad veteranom ovog sporta i Medić se uspješno vratio pobjedama nakon poraza od Myktybeka Orolbaija u 11. mjesecu prošle godine.

Na vrhu liste Medićevih najpoželjnijih protivnika nalazi se Ian Garry. Uroš silno želi dijeliti kavez s neporaženim Ircem, ali vjerojatno je i sam svjestan kako taj meč trenutno neće dobiti. Garry je sedmi u poretku izazivača, sve je bliže napadu na pojas i cilja na top 5 protivnike. Uroš Medić s druge strane nije niti rangiran u ovom trenutku.

Kalinn Williams, mnogima poznatiji kao Khaos Williams, drugo je ime na koje je Medić usmjerio svoj fokus. Nerangirani Williams puno je realnija opcija za Medića. Odlični američki velteraš proteklog vikenda nokautirao je Carlstona Harrisa u prvoj rundi, borbu je okončao bez ikakvih posljedica i brzo bi se mogao vratiti u kavez. Kako se stvari trenutno odvijaju, Medić bi uistinu mogao biti njegov idući protivnik. Naime, Medićeve prozivke došle su do Khaosa Williamsa i američki velteraš uputio je odgovor putem Instagrama.

‘‘Jesam li voljan boriti se? Kakvo je to pitanje, spreman sam na sve. Odradimo to.‘‘, poručio je Williams ostavljajući svojevrsnu repliku na Medićevu prozivku. Williams je pritom označio Medića, Seana Shelbyja i Danu Whitea u svojoj objavi što je jasan znak kako Williams želi pokazati svoje tendencije Whiteu i matchmakeru Seanu Shelbyju.

image

Instagram story Khaosa Williamsa

Instagram (khaos Williams)

Uroš Medić uspješno je pridobio pažnju borca kojeg je izazvao, a srpski borac također se oglasio nakon što je Williams prihvatio njegov izazov.

‘‘Doktor je ovdje, probudi se Kalinn‘‘, poručio je Uroš, priloživši Williamsovu izjavu nakon pobjede nad Harrisom.

Williams je nakon nokauta nad Carlstonom Harrisom dao interesantnu izjavu u kojoj je spomenuo ‘‘doktore‘‘.

‘‘Ljudi koji nastavljaju ignorirati - doktor će ih morati probuditi. Još jedanput sam morao pokazati da sam budućnost i to su činjenice. Oni će to vidjeti.‘‘, izjava je na koju se Medić referirao.

image

Instagram story Uroša Medića

Instagram (uroš Medić)

Sve u svemu, obojica su zainteresirani za okršaj i sve je sada u rukama UFC-ovih matchmakera. Prepoznaju li ovo uparivanje kao nešto interesantno, za očekivati je da ćemo kasnije ove godine gledati Medića i Williamsa kako dijele kavez.

Nema razloga da UFC-ovi matchmakeri ne upare ovu dvojicu boraca. Obojica su nerangirani, meč je stilski jako zanimljiv i vjerujemo da će posao uskoro biti zgotovljen.

Linker
21. svibanj 2024 21:51