UFC

Dominick Reyes poručio Jonesu: ‘Ili se povuci kako treba, ili se vrati u igru‘

 Jon Jones i Dominick Reyes 

 RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Reyes je nakon poraza od Jonesa zaredao još dva

Posljednji čovjek koji je sa Jonom Jonesom dijeli kavez bio je Dominick Reyes, a borili su se u drugom mjesecu 2020. godine. Mnogi vjeruju da je Reyes bio i bolji u tom meču, ali nakon njega je zaredao dva poraza nokautom. Jones od tada nije nastupao, a konstantno govori o prelasku u tešku kategoriju koji se još uvijek nije dogodio.

Od te pobjede Jones najavljuje prelazak u tešku kategoriju, a najbliže smo možda bili prošlog mjeseca kada je najavljivao borbu protiv Stipe na UFC 282 u dvanaestom mjesecu. Sada je sigurno da od te borbe nema ništa, a sve se učestalije spominje borba protiv Francisa Ngannoua početkom iduće godine.

Nije za zamjeriti fanovima i drugim borcima koji su frustrirani Jonesovim odugovlačenjem, a isto mu je jučer rekao i Reyes:

‘‘Što reći čovječe? Prošlo je puno vremena od naše borbe. Cijela ta priča da bježi od mene nije urodila plodom a još je i nakon toga uhićen nekoliko puta. Čovječe, sredi se. Teško mi je govoriti jer ne znam s kim trenira, nemam pojma što se događa. Ili se makni kako spada ili uđi u igru. Što drugo može?‘‘, rekao je Reyes Jamesu Lynchu.

Nakon poraza od Jonesa, Reyes je izgubio dvaput. Prvo od Blachowicza tehničkim nokautom u borbi za titulu, a zatim ga je teško nokautirao Jiri Prochazka. Uzeo je tada Reyes godinu i pol pauze a vraća se upravo na UFC 282 priredbi protiv Ryana Spanna. S obzirom da sad ima tri poraza zaredom, pobjeda mu je imperativ.

Linker
19. travanj 2024 14:43