UFC

Drew Dober želi borbu protiv Pimbletta: ‘Odličan sam u ubijanju ‘hypea‘, on je zlatna koka‘

Dober i Pimblett

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Dober je napkon postao rangiran borac pobjedom protiv Bobbyja Greena, a sada je govoio o tome što bi htio u sljedećim mečevima

Drew Dober nedavno je došao do velike pobjede kada je u drugoj rundi borbe teško nokautirao Bobbyja Greena. Doveo je napokon taj nokaut Dobera na službene rang ljestvice, te se nalazi na 14. mjestu u lakoj kategoriji. Nakon pobjede je prozvao Jalina Turnera koji je za dva mjesta ispred njega, no ne bi imao ništa protiv borbe sa Paddyjem.

Imao je Dober uspona i padova u svojoj karijeri, a skoro je već deset godina dio najjače promocije. 2013. godine je debitirao, a borio se sa nekim velikim imenima kao što su Islam Makhachev, Beneil Dariush i drugi.

Kada su ga u ‘‘The MMA Houru‘‘ pitali koga želi sljedećeg, Dober je iznio nekoliko opcija:

‘‘Ako me pitate iskreno, odgovorio bih Charlesa Oliveiru ili Islama Makhacheva, najbolje na svijetu. Sad, koga mogu dobiti? Koga mogu dobiti je totalno drugačiji odgovor, tako da pokušavam biti realniji što je više moguće. Borio bih se sa svima u lakoj kategoriji, a znam da me i ljudi vole gledati‘‘, rekao je Dober.

‘‘On (Pimblett) je zlatna koka. On je tip kojeg će pokušati što više zadržati u UFC-u, no ja sam odličan u ubijanju ‘hypea‘. On drži bradu previše visoko, doduše njegov BJJ je problem. Baš kao Bobby Green, ima stil koji je teško naći, ali ja bih mu sigurno našao bradu‘‘, dodao je.

Iako je Paddy miljenik Dane Whitea, neminovno je da će jednog dana morati ući u kavez protiv ozbiljnog protivnika. Kako će protiv njega proći ćemo tada saznati, ali bilo bi zanimljivo gledati ga protiv Dobera.

Linker
20. travanj 2024 14:46