UFC

‘Drogom upropaštava svoju ostavštinu. Prvo treba na odvikavanje, sada se samo sramoti po internetu‘

 Conor McGregor 

 Mike Ehrmann/Getty images/Profimedia
Fanovi su polako počeli gubiti nadu da ćemo ga više ikada gledati, no ukoliko objektivno sagledamo sve što se događa u posljednje vrijeme, nije ih za osuditi

Ozljeda je spriječila Conora McGregora da se idućega tjedna konačno vrati borbama i pokuša oživjeti svoju borilačku karijeru, a mnogi su rekli kako su i očekivali takav ishod i rasplet cijele situacije oko meča protiv Michaela Chandlera. Doduše, Conor nije imao povijest otkazivanja mečeva u prošlosti, no svejedno se našao na udaru kritika.

Jedan od onih koji je jedva dočekao ovakvu situaciju, svakako jest Jake Paul. Naslađivao se Paul i govorio kako je to i očekivao, a danas je na press konferenciji izjavio kako se McGregor samo sramoti i kako prvo treba ići na odvikavanje:

‘‘On prvo treba ići na odvikavanje. Gledajte, možemo mu srediti karte za moj meč negdje u četvrtom ili petom redu. Ali on je nekako izgubio svoj zvjezdani status i moć superzvijezde. Mislim da ljudi više toliko ni ne mare za njega, ali mislim da mu mogu srediti karte za četvrti ili peti red‘‘, započeo je Jake.

‘‘Došli su novi šerifi u grad. On nije pobijedio borbu koliko, šest ili sedam godina? Više ni sam ne znam koliko je vremena prošlo. Samo se sramoti. Upropaštava ostavštinu drogom i s onim kako izgleda na internetu. Totalno je izgubio razum, manijak je‘‘, poručio mu je Paul.

Nije Jake štedio McGregora, međutim, on nije jedini koji ga kritizira nakon ovog otkazivanja meča. Fanovi su polako počeli gubiti nadu da ćemo ga više ikada gledati, no ukoliko objektivno sagledamo sve što se događa u posljednje vrijeme, nije ih za osuditi. Kako god, na Conoru je da dokaže da i dalje želi biti profesionalni borac, naravno, ukoliko to želi.

Linker
26. lipanj 2024 11:39