UFC

Duško Todorović uoči večerašnjeg nastupa: ‘Osjećam se odlično i dat ću sve od sebe da se vratim pobjedama‘

Duško Todorović

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Ponajboljeg srpskog MMA borca čeka izuzetno važan meč na večerašnjem UFC eventu

Među mnogobrojnim nastupima regionalnih boraca koji nas čekaju ovaj vikend, ne treba zaboraviti niti na Duška Todorovića (10-2-0, 1-2 UFC). Talentirani srpski borac ima jako bitan meč ispred sebe na večerašnjoj UFC priredbe. 27-godišnji Duško trenutno je u nizu od dva poraza i danas mu je pobjeda imperativ.

Protivnik srpskom borcu bit će Maki Pitolo (13-6-0, 1-4 UFC), 31-godišnjak s Havaja. Pitolo je u još lošijoj situaciji od Todorovića jer je trenutno u nizu od tri poraza. Četvrti poraz gotovo sigurno garantira mu otpusno pismo od strane UFC-a. Dakle, veliki ulozi pred obojicom su boraca i definitivno će dati svoje maksimume kako bi pobijedili u večerašnjem meču.

Todorović je putem Instagrama najavio kako je kilažu za srednju kategoriju lakoćom skinuo, no otkrio je i jednu ne naročito dobru informaciju po pitanju svog kuta.

‘‘Ovo mi je možda i najlakši weight cut do sada i vjerujem da će sutra sve proći u najboljem redu! Nažalost moji glavni treneri nisu mogli doći sa mnom, ali zato su uz mene moj kum i suborac Marko Petković i menadzer Bojan Mihajlović. Htio bih se zahvaliti svima koji me nesebično podržavaju i pružaju podršku.‘‘, napisao je Todorović.

Vaganje je uslijedilo nekoliko sati kasnije, a Todorović je bez problema zadovoljio propisanu kilažu. 185.5 ‘‘pounda‘‘ (84.14 kg) pokazala je vaga srpskom borcu, a njegov protivnik Maki Pitolo bio je jedan ‘‘pound‘‘ lakši.

‘‘Vaganje završeno! Svi smo uspješno prošli vagu. Ja se osjećam odlično i sutra ću imati još jednu priliku da se riješim ove nule koja mi je ostala. Šalu na stranu, sve je prošlo kako treba, osjećam se odlično i sutra ću dati sve od sebe da se vratim na pobjednički niz. Hvala svima na podršci. Vidimo se sutra‘‘, dodao je Duško.

I mi se također nadamo Duškovom povratku pobjedama, jer talentirani srpski borac zasigurno može pružiti puno više, nego li je pokazao u posljednja dva UFC nastupa. Duškova borba osma je na redu te je ujedno zadnja u sklopu ‘‘prelimsa‘‘. Dakle, njegov nastup možemo očekivati oko tri sata i trideset minuta iza ponoći.

Linker
24. travanj 2024 20:31