UFC

Dustin Poirier otkrio da mu je UFC nudio ‘short notice‘ protiv Makhacheva na UFC 294: ‘Prihvatio sam, ali se nisu javili‘

Dustin Poirier 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bila je ovo savršena prilika za Poiriera da napadne pojas, pogotovo sada jer je u posljednjem meču nokautiran od strane Gaethjea

Samo deset dana prije UFC 294 priredbe prošloga mjeseca je Islam Makhachev ostao bez protivnika. Charles Oliveira se na posljednjem treningu ozlijedio te nije ni došao u Abu Dhabi, tako da je UFC morao hitno intervenirati i pronaći zamjenu. Volkanovski je uskočio, no on nije bio jedini kojemu su nudili Islama.

Jučer je Dustin Poirier otkrio kako je i njemu ponuđen ovaj ‘‘short notice‘‘, a to je uistinu bila velika prilika jer do napada na titulu trenutno neće moći jer je u posljednjem nastupu nokautiran od strane Gaethjea. Međutim, borbu nije dobio:

‘‘To je točno. Mislim da je bilo 11 ili 12 dana prije priredbe kada sam primio poziv. Stvar je u tome, stari, što sam tek sletio. Imam stan u južnoj Floridi i na dan kada su me nazvali, upravo sam sletio tamo dva sata prije. Ostao sam tamo pet dana i trenirao s timom jer ga dugo nisam vidio‘‘, rekao je Poirier za MMA Fighting.

‘‘Onda sam se vratio u stan, telefon je zazvonio, to je bio Hunter (Campbell). Rekao sam mu da može. Kakav savršen tajming, treneri su mi ovdje, tim mi je ovdje. Sve se događa s razlogom. Sljedeći dan se više nisu javljali, a onda su počele dolaziti vijesti. Vjerojatno im je Volkanovski bio prioritet‘‘, dodao je.

Bila je ovo savršena prilika za Poiriera da napadne pojas, pogotovo sada jer je u posljednjem meču nokautiran od strane Gaethjea. Sada će se za svoju novu priliku načekati, a definitivno mu treba neka velika pobjeda nad top borcem.

Linker
03. svibanj 2024 16:14