UFC

Edwards odgovorio Colbyju: ‘On je kao Stifler iz Američke pite, smiješan lik kojem ću napraviti rupu na licu!‘

Leon Edwards

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Covington je prethodno izvrijeđao Leona, a sada je stigao i odgovor aktualnog prvaka velter divizije

Od okršaja između Leona Edwardsa i Colbyja Covingtona na predstojećoj UFC 296 priredbi dijele nas još četiri dana, a kako to uglavnom biva uoči velikih borbi, osobito onih za titulu, komunikacijski kanal između dvojice boraca značajno se užario. Najprije je Covington, na sebi svojstven način, iskrcao čitav niz uvreda na račun aktualnog prvaka, a sada je stigao i "Rockyjev" odgovor.

"Zadirkivanje je drugačije tamo gdje sam ja odrastao. Covington me podsjeća na tipičnog američkog borca, on je poput Stifflera iz Američke pite. Samo priča sranja. Čak i izvan ovog sporta, on i ja nikad ne bismo mogli biti prijatelji. Mi smo dva potpuno različita čovjeka", rekao je Edwards u razgovoru za MMA Fighting, pa poslao svom protivniku oštru poruku: "Zbog toga mi je lakše trenirati, zbog toga će mi biti lakše izaći i napraviti mu rupu na licu".

Edwards drži da je "Chaos" predvidljiv u svojim "trash-talk" eskapadama, te smatra kako tijekom svakog svog javnog istupa zapravo glumi i izgovara rečenice koje je prethodno napamet naučio.

"On dolazi i glumi svoj lik jer bi uskoro mogao dobiti otkaz iz UFC-a. Njemu se samo treba smijati, on je je***i čudak, to je sve. Od riječi do riječi možete predvidjeti što će reći, možete znati i kako će se obući. On je smiješan lik, klaun, treba samo uživati u tome", zaključio je britanski borac jamajčanskog podrijetla.

Linker
24. travanj 2024 20:30