UFC

Elon Musk ‘otkantao‘ Danu Whitea: ‘UFC neće organizirati borbu protiv Zuckerberga‘, Jake Paul se naslađuje

 Elon Musk, Mark Zuckerberg  

 Mandel NGAN/AFP/Profimedia
Imaju vlastite zaklade za organizaciju borbe

Samo nekoliko dana nakon što je Dana White izjavio kako punom parom radi na organizaciji borbe između Elona Muska i Marka Zuckerberga, direktor Tesle je izjavio kako UFC promocija neće sudjelovati u organizaciji eventa. Kako je Musk objavio na Twitteru, izgleda da će organizatori biti njegova zaklada i zaklada njegovog rivala Marka Zuckerberga.

Ono u čemu se složio s UFC predsjednikom je lokacija; postoji velika šansa da će se meč održati u Koloseum amfiteatru u centru Rima. Musk tvrdi da je već vodio razgovor s talijanskim premijerom i ministrom kulture koji su objeručke prihvatili održavanje ovakvog eventa.

"Borba će biti organizirana od strane moje i Zuckove zaklade, ne od strane UFC-a. Prijenos uživo će se moći pratiti na ovoj platformi (Twitteru) i na Meta platformi. Sve će biti snimano kamerom i trebalo bi biti u stilu staroga Rima, znači ništa moderno. Razgovarao sam s premijerom i ministrom kulture, oni su se složili oko lokacije." - napisao je Musk na svojem Twitter profilu.

Onaj koji se najviše naslađuje oko toga što Dana White neće ubrati plodove ovog događaja je Jake Paul, čovjek koji konstantno kritizira Danu Whitea radi načina poslovanja i odnosa prema borcima.

"Elon Musk je pravi šef svih šefova. U međuvremenu Dana White prodaje majice Muska i Zucka. Ovo je kako se posao radi. Sve će ići u dobrotvorne svrhe. Bilo bi super ako bi se sve ovo moglo iskoristiti da se osiguraju mirovine borcima. Elone, ako ti treba bilo kakva pomoć slobodno se javi." - odgovorio je Jake Paul na Muskov Tweet.

Nije još sigurno kada bi se ovaj event trebao održati s obzirom na to da je Musk nedavno bio podvrgnut MRI leđa, te najavio kako će morati na operaciju koja će zahtijevati mjesece oporavka. Međutim, nigdje im se ne žuri. Kada god da se ova borba odvije sigurno će privući jako puno pažnje. Što dulje se odgađa, to će biti slađe za dočekati ju.

Linker
03. svibanj 2024 07:15