UFC

Fanovi tuguju, Rachael Ostovich ponovno prisiljena otkazati borbu

Rachael Ostovich
 Instagram
Fanovi popularne UFC-ove borkinje Rachael Ostovich ponovno će ostati razočarani činjenicom da je njihova ljubimica po drugi put za redom prisiljena otkazati borbu. Tako se idućeg mjeseca neće boriti protiv Shane Dobson u Aucklandu.

Razlog otkazivanja borbe borkinje s Havaja nije točno naveden pa ne znamo je li riječ o ozljedi. Također, na društvenim mrežama vrlo aktivna Rachael nije ništa spomenula. Zapravo, situacija je potpuno jednaka kao ljetos, kad je bez navedenog razloga otkazala ugovorenu borbu protiv Veronice Macedo.

Umjesto Ostovich, 22. veljače u Aucklandu protiv Shane Dobson borit će se Priscilla Cachoeira, borkinja kojoj će to biti posljednje šansa za zadržavanje posla u UFC-u, nakon što je poražena u sve tri dosadašnje borbe. Nije niti Dobson u puno boljoj situaciji, njen UFC rezime je jedna pobjeda iz debi nastupa i dva poraza nakon toga.

Ostovich u borbi nismo vidjeli od siječnja prošle godine, kad je poražena od Paige VanZant. Zanimljivo, niti VanZant od tada nismo vidjeli u Octagonu, a također je prije nekoliko dana otkazala borbu. Što se tiče Ostovich, prema njenim posljednjim Instagram objavama možemo zaključiti kako ju ovo otkazivanje borbe baš i nije povrijedilo.

Linker
02. svibanj 2024 23:38