UFC

(VIDEO) Opako posljednje sučeljavanje Oliveire i Chandlera u potpunosti raspametilo publiku

Michael Chandler i Charles Oliveira
 screenshot (YouTube, UFC)
Ako se po jutru dan poznaje, glavna borba UFC 262 priredbe donijet će vatromet

Nakon što smo se u Jacksonvilleu uvjerili koliko je ono nedostajalo, UFC je i u Houstonu organizirao ceremonijalno vaganje. Svi sudionici i sudionice UFC 262 priredbe izašli su pred publiku željnu akcije te je sve prošlo u poprilično euforičnoj atmosferi, a moglo se primijetiti koliko više naboja i adrenalina ima u prostoru kad su tamo i gledatelji.

Vaganje je odrađeno nekoliko sati ranije, a mali višak težine dogodio se tek kod Rogeria Bontorina, koji nastupa u srcu glavnog programa. Ostali su svi uspješno odradili posao, što je znak kako će se održati 12 borbi. Nakon toga su se mogli pripremali za ceemonijalno vaganje kojem su pristupili u večernjim satima.

Kao što možete vidjeti u oba priložena videa, najnapetije je bilo između sudionika glavne borbe. Chandler i Oliveira djeluju kao da su spremni istog trenutka na pozornici odraditi svoj posao i razriješiti pitanje novog UFC prvaka lake kategorije. Ipak, za to će ipak trebati pričekati nedjeljno jutro, kad će pojas dobiti svog novog vlasnika.

"Postoji samo jedan način da ovo odradimo. Charles Oliveira i ja ćemo se susresti na sredini Octagona i priuštiti fanovima ovdje u Houstoni pravi show", rekao je Chandler uz ogromne ovacije publike.

"Borba je u mojim venama, srcu i umu, sutra ćemo imati pravi show", nadovezao se Oliveira.

Toyota Center je naravno rasprodan i sigurno je kako će publika u srcu Teksasa savršeno odraditi svoj dio posla. Sve je spremno za još jedan UFC spektakl.

Linker
14. travanj 2024 15:58