UFC

Fergusonov nedavni protivnik vjeruje da će Tony slaviti protiv Pimbletta: ‘Udarci i brada su i dalje tu, kao i ratnički duh‘

Tony Ferguson

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Lijepo je vidjeti da Green podržava Tonyja u onome što voli i želi raditi, no evidentno je da je njegovo vrijeme prošlo

Manje od mjesec dana ostalo je do UFC 296 priredbe i povratka Paddyja Pimbletta, a već je poznato kako će mu protivnik biti legendarni Tony Feguson. Nije Tony u dobrom stanju i dobroj situaciji, no dojam je kako dosta fanova vjeruje kako ipak ima šanse pobijediti Paddyja.

Jedan od onih koji u to vjeruju jest i Tonyjev posljednji protivnik, Bobby Green. Bobby smatra kako ‘‘El Cucuy‘‘ ipak ima šanse pobijediti Pimbletta, a rekao je kako smatra da je za to zaslužan Fergusonov ratnički duh:

‘‘Nemam ništa osim poštovanja za mog starog (Tonyja). Svi mu govore kako se treba umiroviti i ostale stvari, ali on će se umiroviti kada osjeti potrebu da se umirovi. Nikada ne treba dopustiti da mu bilo tko kaže suprotno. Ja sam se borio s Tonyjem, tako da sam bio svjestan s čim sam se morao nositi cijelo vrijeme‘‘, rekao je Green The Schmou.

‘‘Čak iako sam ga prebijao, Tony nije odustajao. On nikada neće odustati, nikada se neće slomiti zbog ratničkog duha kojeg ima u sebi. Dakle, dok god imaš taj duh ratnika u sebi, radi ono što misliš da trebaš. Razumijete me? Mislim da će on pobijediti Paddyja. Njegovi udarci i njegova brada su i dalje tu‘‘, dodao je.

Lijepo je vidjeti da Green podržava Tonyja u onome što voli i želi raditi, no evidentno je da je njegovo vrijeme prošlo. Bilo bi lijepo vidjeti ga kako se oprašta s pobjedom, a ovo je potencijalno i posljednji put da ga gledamo u UFC-u.

Linker
28. travanj 2024 10:57