UFC

Fight Night u Sacramentu četvorici donio bonus

Urijah Faber vs. Ricky Simon
Drugi UFC event u nizu završio je bez borbe večeri, odnosno bonusa za istu. Razlog je također isti. Pojedinačne izvedbe bile su impresivnije, tako da njihovim autorima odlazi po 50.000 dolara. To su Andre Fili, Urijah Faber, Jonathan Martinez i Josh Emmett.

Tri bonusa za najbolju izvedbu odlaze članovi domaćeg Teama Alpha Male, dok preostali odlazi momku koji je zaustavio njihovog člana. No, idemo redom spomenuti svakog od nagrađenih boraca i ono za što je uzeo svojih dodatnih 50.000 dolara.

Jonathan Martinez borio se protiv Liu Pingyuana, kineskog borci koji živi i trenira u Sacramentu. Bila je to neizvjesna borba, gdje se čak činilo kako Kinez ima prednost, sve dok Martinez nije pronašao strašan udarac za završiti borbu i pokupiti svoj prvi UFC bonus u karijeri. Svakako je ovaj momak ostavio poruku ovim potezom i bit će zanimljivo vidjeti tko će mu biti idući protivnik. Svoj tek drugi bonus u 13 UFC borbi uzeo je Andre Fili. Svoju četvrtu pobjedu u posljednjih pet borbi ostvario je protiv Sheymona Moraesa, fantastičnom serijom raznim udaraca. Bilo je tu high kicka, koljena i na kraju udaraca šakama koji su borbu i završili.

Pomalo je nevjerojatno vidjeti podatak kako je Josh Emmett uzeo svoj prvi UFC bonus. No, za nokaut protiv Ricarda Lamasa nije mogao jer je pao na vagi, dok je nokaut protiv Michaela Johnsona došao na eventu s prevelikom konkurencijom. Ipak, za ovo što je napravio Mirsadu Bektiću mu ga nitko nije mogao uskratiti.

Posljednji bonus odlazi povratniku Urijahu Fabera. Za svoj prvi nokaut od 2007. godine i prvi uopće u UFC-u, uzeo je svoj četvrti bonus u karijeri.

Linker
25. travanj 2024 02:05