UFC

Font analizirao moguće izazove: ‘Sterling je teža zagonetka od Yana‘

Rob Font
 MIKE LAWRIE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Ispred 33-godišnjeg Amerikanca na rankingu su ostala još samo tri imena

Rob Font potvrdio je još jednom da pripada samom vrhu bantam kategorije, a nakon pobjede nad Codyjem Garbrandtom širom su mu se otvorila vrata za one najveće izazove.

Pogledamo li službeni ranking, ispred 33-godišnjeg Amerikanca ostala su još samo tri imena - prvak Aljamain Sterling, Peter Yan i Cory Sandhagen.

Nažalost po Roba, situacija u kategoriji je takva da će Sterling i Yan vjerojatno odraditi revanš, a Sandhagen je već zauzet i njega čeka borba s T.J. Dillashawom. Rekli smo nažalost jer ako ne prihvati meč s nekim nižerangiranim borcem, Font će se vjerojatno načekati do borbe s imenom koje bi ga lansiralo u titule vrijedan okršaj.

No, dobije li kojim slučajem priliku da snage odmjeri s trenutno dva najbolja borca kategorije, Font ne dvoji koji bi mu od njih predstavljao veći izazov.

"Mislim da bi Aljamain bio teža zagonetka. Naime, Petr Yan je sličan Codyju, dok je Aljamain malo složeniji zbog hrvanja i svoje dužine. No, dođe li do našeg susreta, vjerujem da bi boksali. Zaustavio bih nekoliko pokušaja rušenja i odveo borbu u boksačke vode", zaključio je Font na press konferenciji.

Može li Rob ugroziti trenutno najbolje rangirane borce svoje kategorije?

Linker
26. travanj 2024 21:03